Social Icons

Τετάρτη 9 Μαρτίου 2022

Ηρακλής Καρυάς-Ποσειδώνας Διδύμων 2-2.

 Ισόπαλος με 2-2 έληξε ο τελευταίος επίσημος εκτός αγώνας του Ποσειδώνα Διδύμων που έγινε στο γήπεδο του Κιβερίου με αντίπαλο τον Ηρακλή Καρυάς. Η ομάδα του Ποσειδώνα για ένα ακόμα αγώνα είχε στην σύνθεσή του 

Στο πρώτο ημίχρονο ο Ποσειδώνας είχε δύο καλές ευκαιρίες με τον Τρέσα και τον Λαζάρου όμως οι προσπάθειές τους έφυγαν άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στον αγώνα και στο 60΄λεπτό ο Πίππας με σουτ μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ . Έξι λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι . Το εκτέλεσε ο Καρατζούλης και ο Κάλα απέκρουσε και στην επαναφορά πάλι ο Καραντζούλης έκανε το 2-0.   


Στο 75΄λεπτό ο Κλ.Κάλα με ένα εκπληκτικό σουτ έστειλε την μπάλα στο «γάμα» του Μπέλερη μειώνοντας το σκορ. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Μπροδήμας στο 91΄λεπτό με εκτέλεση πέναλτι.

Ηρακλής Καρυάς : Μπέλερης , Παπαδόπουλος, Μήτσουλας, Καρατζούλης, Δελής, Παναγιωτόπουλος, (62΄Σταυρόπουλος), Πίππας, Σταθόπουλος, Παπαδόπουλος, (62΄Μαυρόγιαννης), Δεδεμπίλης, Σέρρος.

Ποσειδώνας Διδύμων : Αρ.Κάλα, Μπροδήμας, Μπάρδης,(25΄Αράπι),  Ε.Προσίλης, Σεριανάι, (62΄Τσούλι), Οικονομόπουλος, Τρέσα. Λαζάρου, Καράςι, Κλ.Κάλα, Χ.Προσίλης (80΄Ανδρ.Αντωνόπουλος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates