Social Icons

Τρίτη 22 Μαρτίου 2022

Δύσκολη νίκη η Κορωνίδα : 2-1 τον Τροιζηνιακό.

 Η Κορωνίδα Κοιλάδας  δυσκολεύτηκε αλλά τελικά πήρε την νίκη επί του Τροιζηνιακού με 2-1 στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής των αγώνων κατάταξης (1-6) της Ε.Π.Σ.Αργολίδας.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που άγγιξαν πρώτοι το γκολ στο 17΄λεπτό όταν κεφαλιά του Χατζόπουλου μέσα από την περιοχή η μπάλα αποκρούστηκε από το οριζόντιο δοκάρι του Αλευρά .Στο 33΄λεπτό οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ όταν ο Παπασταύρου με δυνατό διαγώνιο σουτ άνοιξε το σκορ για την Κορωνίδα .Στο 54΄λεπτό ο Καζάς με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 2-0. Ένα λεπτό αργότερα οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με πέναλτι όταν ο Βασιλέρης  σέντραρε από αριστερά και η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Μπασιμακόπουλου. Το εκτέλεσε εύστοχα ο Σούχλας κάνοντας το τελικό 2-1.

 Κορωνίδα Κοιλάδας : Αλευράς, Ελένης, Μανδύλης, Κουτσοποδιώτης, Μπασιμακόπουλος, Μέγας, Γιαννακόπουλος, Παπασταύρου, Καζάς, Αλεξανδρής, Παναγιωτόπουλος (80΄Κάλα).

Τροιζηνιακός : Μουράτης, Μπατζάβαλης (85' Βελτσάνης ), Δρούγκας, Καλύβας, Βασιλέρης, Κορδαλής (46' Ανδρέου) Σούχλας, Σταματέλος, Χατζόπουλος, Μπάζε, Σαλταπίδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates