Social Icons

Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2022

Ενωση Ερμιονίδας : Το βάρος στην τακτική από τον Μανώλη Σκύβαλο.Γεμάτο το απουσιολόγιο λόγω Covid-19.

 Με απουσίες, λόγω της Covid-19, που ταλαιπωρεί την ομάδα της Ερμιονίδας , πραγματοποιήθηκε η προπόνηση το Σάββατο (15/01) στο γήπεδο Ηλιοκάστρου, μετά την αναβολή του αγώνα με τον Άγιο Ιερόθεο, ματς που ήταν προγραμματισμένο την Κυριακή (16/01). 

Ο Μανώλης Σκύβαλος δούλεψε με τους παίκτες που έχει στη διάθεσή του. Το βάρος του προγράμματος «έπεσε» στην τακτική. Έμφαση δόθηκε στο αμυντικό κομμάτι, με πίεση στην μπάλα. Ο 39χρονος τεχνικός ζήτησε από όλους το κάτι παραπάνω, ώστε η ομάδα να βγάλει το πρόσωπο που επιθυμεί στους επίσημους αγώνες.

Ο προπονητής μας στάθηκε στις δυσκολίες που έχουν «γεννηθεί» στο πρόγραμα του συλλόγου, λόγω του κορονοϊού. «Είναι μια δύσκολη συνθήκη για την ομάδα, λόγω των απουσιών που υπάρχουν. Περιμένουμε να δούμε πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση εν όψει της συνέχεια των αγώνων. Είναι βασικό, όσοι παίκτες απουσιάζουν, λόγω του κορονοϊού, να επιστρέψουν υγιείς και να βρεθούν ξανά σε καλούς αγωνιστικούς ρυθμούς», υπογράμμισε ο Λασιθιώτης τεχνικός.

Ο νεοαποκτηθείς Δημήτρης Μπουρούς ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ενώ έκανε ασκήσεις και στο γυμναστήριο, με στόχο να μπει άμεσα με την υπόλοιπη ομάδα.

Την Κυριακή (16/01) το πρόγραμμα περιλαμβάνει πρωϊνή προπόνηση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates