Social Icons

Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2022

Χορευτικής Ομάδας Δήμου Ερμιονίδος : Αναστέλλετε κάθε δραστηριότητα μέχρι τέλος Ιανουαρίου.

Με ανακοίνωση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο χοροδιδάσκαλος της  Χορευτικής Ομάδας Δήμου Ερμιονίδος Δημήτρης Κοντοκάλης γνωστοποίησε ότι αναστέλλετε κάθε δραστηριότητα μέχρι το τέλος Ιανουαρίου λόγω της έξαρσης και διάδοσης του ιού.

Η ανακοίνωση :

Αγαπητά μας, μέλη !!

Καλή, ευλογημένη και δημιουργική χρονιά !!
Υπό το πρίσμα των μέτρων που λαμβάνονται από την Πολιτεία για τον περιορισμό της εξάπλωσης της πανδημίας και σε συνεννόηση με τη Δημοτική Αρχή, αποφασίστηκε η αναστολή λειτουργίας της Χορευτικής Ομάδας Δήμου Ερμιονίδας για τον μήνα Ιανουάριο.
Είναι περίοδος ατομικής ευθύνης προκειμένου να περιοριστεί η διάδοση του ιού, μιας κι αναμένεται ιδιαίτερη έξαρση με την έναρξη των σχολικών μονάδων.
Επιπρόσθετος λόγος και η παρουσία μου ως εκπαιδευτικού πρωτίστως αλλά και χοροδιδασκάλου εμπεριέχει μεγάλο ρίσκο στο να συνεχιστούν τα μαθήματα χορού με ό,τι αυτό συνεπάγεται...
Υπομονή λοιπόν !!
Τη συνταγή τη γνωρίζουμε από πολύ παλιά, "βήμα βήμα" όπως πάμε και στα βήματα του χορού. Με το πέρας του 20ημέρου η κατάσταση θα επανεκτιμηθεί και θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση.
Ως τότε, ανατρέχουμε στην πλούσια βιντεοθήκη μας αλλά και στην πιο "φρέσκια" γιορτή ελαιολάδου και γλεντάμε στο σπίτι μας.
Στο επανιδείν !!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates