Social Icons

Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2022

Ενωση Ερμιονίδας : Έριξε "βόμβα" με Δημήτρη Μπουρούς.

 Σε μία πολύ δυνατή μεταγραφή «προχώρησε» η ομάδα της Ερμιονίδας αφού έντυσε στα «κυανοκίτρινα» τον επιθετικό Δημήτρη Μπουρού.

Ο Δημήτρης  Μπουρούς γεννήθηκε στις 23 Φεβρουαρίου  1993 στη Μυτιλήνη όπου και έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα. Στη συνέχεια μετακόμισε στη Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ όπου αγωνίστηκε στην U20 και ακολούθησε η Unterath U19 στη Γερμανία. Επιστρέφοντας στην Ελλάδα για την ΑΕΛ Καλλονής με την οποία το 2012 υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο φτάνοντας να αγωνιστεί μέχρι και την Super League. Στις εθνικές κατηγορίες έχει φορέσει επίσης τις φανέλες των ΑΟ Κύμης, Διαγόρα Ρόδου, Πανθηραϊκού , Αίαντα Σαλαμίνας ,  Αιολικού Μυτιλήνης με τελευταίο σταθμό τον Α.Ο.Υπάτου .

Ο 29χρονος επιθετικός έχει βρεθεί αντίπαλος με την νέα του ομάδα πριν από τέσσερα περίπου χρόνια όταν Αιολικός και Ερμιονίδα συναντήθηκαν την Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2017 στο γήπεδο του Αιολικού (Ταρλά)  με νικήτρια την ομάδα της Ερμιονίδας με 1-0 και ο Μπουρούς είχε μπεί αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο.

Την φετινή αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε με μεγάλη επιτυχία με τα χρώματα του Α.Ο.Υπάτου ( 3ος Ομιλος) όπου έχει σκοράρει δύο τέρματα  στον αγώνα με τον Θησέα Αγριάς 3-0 .

Δείτε τα δύο γκολ που πέτυχε στο βίντεο που ακολουθεί.

Επίσης άλλο ένα εκπληκτικό γκολ με τον Αιολικό απέναντι στο Αίαντα Σαλαμίνας 2-0.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates