Social Icons

Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2021

Αποκλειστικό : Εκλεισε πριν λίγο στον Α.Ο.Ερμιονίδας ο Μιχάλης Πελεκάνος.

 Μεγάλη μεταγραφική επιτυχία για τον Α.Ο.Ερμιονίδας αφού πριν λίγο ήρθε σε συμφωνία για συνεργασία ενός έτους με τον Μιχάλη Πελεκάνο

Ηδη ο 40χρονος σμολ φόργουορντ βρίσκεται τώρα στο κλειστό της Ερμιόνης και προπονείτε με την νέα του ομάδα.

Αναμένετε το δελτίο τύπου 


Ποιός είναι ο Μιχάλης Πελεκάνος

Γεννήθηκε στον Κορυδαλλό Αττικής. Έχει ύψος 1.98 και αγωνίζεται ως σμολ φόργουορντ, ενώ διακρίνεται για την αλτικότητα του, η οποία τον βοηθά να αγωνίζεται πιο θεαματικά.

Ξεκίνησε την καριέρα του το 1999 από την ομάδα του Γ.Σ. Περιστερίου και στη συνέχεια, το 2004, μεταγράφηκε στη ΑΕΚ και από εκεί, μετά από δύο σαιζόν, στον Πανελλήνιο. Παρά το ότι είχε μια σταθερά πετυχημένη πορεία στον ελληνικό χώρο, δεν αποκτήθηκε από κάποια ομάδα πρωταθλητισμού και έτσι το καλοκαίρι του 2007 πληροφορήθηκε πως η ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης παρακολουθούσε την πορεία του τα 2 τελευταία χρόνια με αποτέλεσμα να τον εντάξει στο δυναμικό της.

Την επόμενη χρονιά υπέγραψε στον Ολυμπιακό όπου παρέμεινε μέχρι το 2012 κερδίζοντας την Ευρωλίγκα, παίζοντας παράλληλα ως δανεικός στο Μαρούσι τη σαιζόν 2009-2010.

Επόμενος σταθμός της καριέρας του ήταν ο Άρης Θεσσαλονίκης στον οποίο παρέμεινε για δύο σαιζόν. Το 2014 υπέγραψε στη ρουμάνικη Πλοϊέστι, και κατέκτησε το πρωτάθλημα Ρουμανίας. Το 2015 επέστρεψε στο ελληνικό πρωτάθλημα ξανά για τα χρώματα του Άρη Θεσσαλονίκης. Τον Μάιο του 2016 συμπλήρωσε 400 συμμετοχές στο Πρωτάθλημα Ελλάδας. Το καλοκαίρι του 2016 υπέγραψε στον Πανιώνιο, με τον οποίο κατέκτησε το πρωτάθλημα της Α2 εθνικής κατηγορίας.

Το 2017 υπέγραψε στον Οίακα Ναυπλίου της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας. Το 2018 και αφού η ομάδα ανέβηκε στην Β' Εθνική, ο Πελεκάνος ανανέωσε τη συνεργασία του.

Τον Σεπτέμβριο του 2019, επέστρεψε στην Μπάσκετ Λιγκ, για λογαριασμό του Ήφαιστου Λήμνου.

Στις 26 Αυγούστου 2020, μετά από ένα χρόνο στον Ήφαιστο, επέστρεψε με διπλό ρόλο στον Οίακα Ναυπλίου (ως αθλητής και ως υπεύθυνος στα τμήματα υποδομής του συλλόγου).

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates