Social Icons

Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2021

Παναρκαδικός-Φοίνικας Νέας Επιδαύρου 1-1 σε φιλικό αγώνα.

 Το απόγευμα της Κυριακής (05/09) ο Παναρκαδικός έδωσε το πρώτο ουσιαστικά φιλικό ματς προετοιμασίας με την έννοια ότι ήταν το πρώτο αγωνιστικό τεστ με τον Παναγιώτη Τζαναβάρα στον πάγκο και δεύτερο συνολικά από την έναρξη της προετοιμασίας. Η συγκεκριμένη αναμέτρηση αποτέλεσε ένα εξαιρετικό πολύτιμο τεστ προκειμένου ο κόουτς των «πρασίνων» να αποκτήσει μια ουσιαστική εικόνα της αγωνιστικής κατάστασης της ομάδας, καθώς και των θετικών και αρνητικών στοιχείων της.

Ο Παναρκαδικός σε ότι αφορά το τελικό σκορ έμεινε στο ισόπαλο 1-1 με την σαφώς πιο έτοιμη ομάδα του Φοίνικα Νέας Επιδαύρου, που έχει και ξεκινήσει νωρίτερα προετοιμασία, αλλά και έχει δώσει ένα επίσημο ματς και τρία συνολικά φιλικά παιχνίδια. Παρ’ όλα αυτά σ’ ένα μέτριο σε γενικές γραμμές ματς ο Παναρκαδικός έδειξε κατά διαστήματα καλά στοιχεία αν και φανερά ανέτοιμος.

Παράλληλα αξίζει να σημειωθεί ότι χαμόγελα «επέφερε» η πολύ καλή παρουσία των Καμπεράι και Παπαλάμπρου στη διάρκεια της αναμέτρησης, ενώ σε γενικές γραμμές ικανοποίηση υπήρξε και για την αγωνιστική παρουσία των υπό δοκιμή στην ομάδα Μορέιρα και Πολίτη. Τέλος δεν έλλειψαν κάποια νεύρα αλλά και δυνατές «μονομαχίες» που επέφεραν κάρτες και αποβολές μετά από αψιμαχία των Κουτσούμπελα και Παπαϊωάννου.

 Το αγωνιστικό μέρος της αναμέτρησης…

Σε ότι αφορά το παιχνίδι ο Παναρκαδικός στο α’ μέρος είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και την κατοχή της μπάλας, με τον Πολίτη στο 8’ μετά από εξαιρετική κίνηση χωρίς τη μπάλα και πλασέ σε πρώτο χρόνο να στέλνει τη μπάλα λίγο άουτ. Το ματς στο α’ ημίχρονο επιφύλαξε ελάχιστες τελικές προσπάθειες από τις δύο πλευρές, γεγονός που φάνηκε να οφείλεται και από τις αντίξοες καιρικές συνθήκες.

Στο 29’ μετά από δυνατό μακρινό σουτ σε εκτέλεση φάουλ ο Φοίνικας είχε δοκάρι, ενώ σε ανάλογη περίπτωση μετά από φάουλ ο Πλατής επενέβη αποκρούοντας πλάγια τη μπάλα. Κάπως έτσι οι δύο ομάδες αποχώρησαν για τα αποδυτήρια για την ανάπαυλα.

Στην επανάληψη για περίπου 15 αγωνιστικά λεπτά τίποτα δεν συνέβη στο ματς. Στο 59’ μετά από εντυπωσιακή ατομική ενέργεια ο Καμπεράι βρέθηκε απέναντι από τον Μύρτα, ωστόσο το σουτ που επιχείρησε πέρασε λίγο πάνω από την αντίπαλη εστία. Στο 63’ η ομάδα της Αργολίδας απάντησε με ένα καλό σουτ που έφυγε άουτ. Στο 64’ ο Καμπεράι κέρδισε πέναλτι το οποίο ανέλαβε να εκτελέσει για να ανοίξει το σκορ του παιχνιδιού σε 1-0.

Ο Παναρκαδικός συνέχισε να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και να ψάχνει και άλλα γκολ χωρίς αποτέλεσμα. Στο 71’ μια καλά υποσχόμενη αντεπίθεση κατάληξε σε σημαντικές επεμβάσεις του τερματοφύλακας του Φοίνικα. Η ομάδα της Νέας Επιδαύρου πίεσε στο φινάλε και κατάφερε στην τελευταία φάση της αναμέτρησης στο 90’+1’ μετά από εκτέλεση κόρνερ να σκοράρει με κεφαλιά του Μπιντζή για το τελικό 1-1.

ΓΗΠΕΔΟ: Δημοτικό γήπεδο Παναρκαδικού | 05/09/2021 (17:00).
ΚΑΙΡΟΣ: Βροχερός.
ΘΕΑΤΕΣ: 30-40.
ΤΕΡΜΑΤΑ: 64’ (πεν.) ΚΑμπεράι | 90’+1’ Μπιντζής.
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 22’ Σερμάγιας.
ΑΠΟΒΟΛΕΣ: 83’ Κουτσούμπελας | 83’ Παπαϊωάννου.
ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ ΑΟ (Παναγιώτης Τζαναβάρας): Πλατής, Λιακόπουλος, Αντωνίου, Νάνος, Κυριάζος, Τσόφλιας, Παρασίδης, Καμπεράι, Κολιόπουλος, Μορέιρα, Πολίτης. ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ: Σωτηρόπουλος, Κουτσούμπελας, Καλογεράκης, Παπαλάμπρος, Λαμσελάρι.
ΦΟΙΝΙΚΑΣ Ν. ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ (Δημήτρης Κρεμμύδας): Μύρτα, Σερμάγιας, Γκουριώτης, Τριμπόνιας, Καπλατζής, Χατζησοφρωνίου, Καρέλας, Μάρκου, Μπιτζής, Παπαιωάννου, Γεωργίου.
 ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ: Θωμάς, Παπαθανασίου, Κοκκωνάς, Μπούκουρης, Μούγιος, Μπαβέλης, Μποζιονέλος, Χατζηστάμου.

ΠΗΓΗ : contraepithesi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates