Social Icons

Πέμπτη 24 Ιουνίου 2021

Οι καλοκαιρινές εκδηλώσεις του Θεατρικού Ομίλου Ερμιονίδας.

 O Θεατρικός Όμιλος Ερμιονίδας με ιδιαίτερη χαρά ενημερώνει το κοινό του ότι παρά τις συνεχιζόμενες αντίξοες συνθήκες της πανδημίας, έχει ολοκληρώσει την προετοιμασία του 8ου Φεστιβάλ Θεάτρου «Ερμηνείες στην Ερμιονίδα», της κορυφαίας πολιτιστικής διοργάνωσης που πραγματοποιεί κάθε καλοκαίρι στην Ερμιονίδα, με συνδιοργανωτές το Δήμο Ερμιονίδας και την Π.Ε. Αργολίδας της Περιφέρειας Πελοποννήσου και υπό την καλλιτεχνική εποπτεία του Καθηγητή Κώστα Γεωργουσόπουλου.

Ακόμα μια πλούσια και άρτια θεατρική διοργάνωση θα διεξαχθεί όπως κάθε χρόνο στην έδρα του, τον Πολυχώρο Πολιτισμού ARTίκι Μαράϊκε Ηλιού Ντε Κόνινγκ στο Κρανίδι, από τις 9 Ioυλίου έως τις 29 Αυγούστου, ενώ μεταφεστιβαλικά, στις 17-18 & 19/9, θα πραγματοποιηθεί επιστημονικό συνέδριο για την Εθνοσυνέλευση στην Ερμιόνη, σε συνδιοργάνωση με το Δήμο Ερμιονίδας.

Με τη συμμετοχή κορυφαίων ονομάτων του ελληνικού θεάτρου και υπό την επιμέλεια και καθοδήγηση του εμπνευστή του, Kαθηγητή και Κριτικού θεάτρου κ. Κώστα Γεωργουσόπουλου, έχοντας αναγνωριστεί ως η κορυφαία πολιτιστική διοργάνωση της Ερμιονίδας, το ετήσιο Φεστιβάλ-θεσμός «Ερμηνείες στην Ερμιονίδα» συμβάλλει στην πολιτιστική και τουριστική τόνωση της περιοχής, μέσα από την προσπάθεια προώθησης της καλλιέργειας και διάδοσης του θεατρικού πολιτισμού, προσφέροντας μια εναλλακτική πρόταση ψυχαγωγίας και θεατρικής παιδείας στους επισκέπτες του τόπου μας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates