Social Icons

Πέμπτη 24 Ιουνίου 2021

Ο Φουρνιώτης Δημήτρης Πέτρου υποψήφιος πρόεδρος της Ε.Σ.Κ.Αθηνών .

Την υποψηφιότητά του για πρόεδρος της μεγαλύτερης Ένωσης Καλαθοσφαίρισης στην Ελλάδα υπέβαλε ο Δημήτρης Πέτρου ο οποίος κατάγεται από τους Φούρνους .
Ο Δημήτρης Πέτρου ασχολείται πολλά χρόνια με το μπάσκετ αφού υπήρξε μέλος της διοίκησης του Δούκα και επίσης είναι ενεργό μέλος της ΕΣΚΑ..

Η δήλωσή του .
Αγαπητοί Φίλοι
Διακατεχόμενος από περίσσεια αγάπη αποκλειστικά και μόνο για το Αθηναϊκό Μπάσκετ και όχι, βέβαια για την καρέκλα και την εξουσία παντός είδους και τύπου και λαμβάνοντας υπόψη την πρωτοφανή στασιμότητα των τελευταίων χρόνων, αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα για την προεδρία της ΕΣΚΑ. Και μόνο για την προεδρία της μεγαλύτερης Ένωσης της χώρας, στην οποία και προσφέρω αδιάλειπτα δεκαετίες τώρα.
Το ελάχιστο που μπορώ να αναφέρω τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι ότι για μένα αποτελεί αυτοσκοπός η ποιοτική αναβάθμιση και ανάπτυξη του Αθηναϊκού Μπάσκετ μακριά:
· Από κληρονομικές διαδοχές…
· Από σκοπιμότητες και μικροσυμφέροντα…
· Από δεύτερες σκέψεις που έχουν να κάνουν με τις εκλογές της ΕΟΚ, δεδομένου ότι θα ασχοληθώ ΜΟΝΟ με την ΕΣΚΑ…
· Από εξαρτήσεις υποψήφιων προέδρων και παρατάξεων της ΕΟΚ…
· Από συμφωνίες κάτω από το τραπέζι με στόχο την περαιτέρω αξιοποίηση στην ΕΟΚ…
· Από τη συρρίκνωση της ΕΣΚΑ, που επιχειρείται από τη νυν διοίκηση πετώντας στο …κάλαθο των αχρήστων περισσότερα από 80 νόμιμα σωματεία και εκατοντάδες παράγοντες, οι οποίοι και προσφέρουν νυχθημερόν…
· Από λογικές «διαίρει και βασίλευε», έχοντας «παιδιά και αποπαίδια»…
Το παράπονό μου είναι ότι όλα αυτά τα χρόνια η ΕΣΚΑ δεν επέστρεψε ούτε ένα ευρώ στα σωματεία. Πλέον, θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω ότι αν καταφέρω να ηγηθώ της προσπάθειας, θα δώσω έμφαση στην πολυεπίπεδη ανάπτυξη του Αθηναϊκού Μπάσκετ, κάτι που θα σας το αναλύσω τις αμέσως επόμενες ημέρες.
Σας στέλνω τους αγωνιστικούς χαιρετισμούς…
Δημήτρης Πέτρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates