Social Icons

Κυριακή 25 Απριλίου 2021

Εκπληκτική η Ερμιονίδα ,κέρδισε τον Πανγυθεατικό στην έδρα του με 1-2 αντί για 1-4.

 

Μία εκπληκτική Ερμιονίδα μας θύμισε σήμερα στο Γύθειο τις παλιές καλές στιγμές του

παρελθόντος κερδίζοντας με σκορ 2-1 σε ένα αγώνα ο οποίος ήταν κομβικός για την συνέχεια του πρωταθλήματος .

Η Ερμιονίδα από τα πρώτα λεπτά του αγώνα πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων  και δημιούργησε την πρώτη ευκαιρία μόλις στο  9΄λεπτό  όταν ο Λαλάς  βγήκε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων ο οποίος πρόλαβε και έδιωξε με τα πόδια .

Στην συνέχεια οι γηπεδούχοι είχαν ένα δεκάλεπτο υπεροχής στο οποίο και δημιούργησαν μία ευκαιρία στο 15΄λεπτό όταν μακρινό σουτ του Σαμπατάκου η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ. Στην συνέχεια η Ερμιονίδα ανέβασε και πάλι την απόδοσή της κλείνοντας  στα καρέ τους γηπεδούχους χάνοντας μεγάλες ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ.

Συγκεκριμένα στο 25΄λεπτό ο Αντωνακόπουλος βγήκε τετ α τετ με τον Myrta , το σουτ που έκανε η μπάλα τράνταξε το δοκάρι .

Στο 33΄λεπτό νέα μεγάλη ευκαιρία πάλι με τον Αντωνακόπουλο που βγήκε σε νέο τετ α τετ με τον Myrta , το πλασέ που έκανε η μπάλα «έγλυψε» το δοκάρι και έφυγε άουτ.

Στο 45΄λεπτό τρομερή ευκαιρία με πρωταγωνιστή τον Λαλά ο οποίος μετά από ασίστ του Αντωνακόπουλου βγήκε τετ α τετ με τον Myrta πλάσαρε για να διώξει σωτήρια ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων και στην επαναφορά νέο πλασέ του Λαλά απέκρουσαν οι αμυντικοί πάνω στην γραμμή.

Με τον ίδιο ρυθμό μπήκε η Ερμιονίδα και στο δεύτερο ημίχρονο και στο 54΄ λεπτό μετά από περιπετειώδη τρόπο άνοιξε το σκορ.

Συγκεκριμένα ο Αντωνακόπουλος βγήκε και πάλι τετ α τετ με τον Myrta , πλάσαρε , για να αποκρουστεί η μπάλα από το δοκάρι και στην επαναφορά ο Τριμπόνιας με νέο πλασέ άνοιξε το σκορ.

Στην συνέχεια οι γηπεδούχοι πίεσαν για να ισοφαρίσουν , χωρίς όμως να δημιουργήσουν την μεγάλη φάση .

Αντίθετα μετά από μία ωραία ενέργεια στο 74΄λεπτό ο Αντωνακόπουλος με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 0-2.

Στο 77΄λεπτό σουτ του Μπερδούση μέσα από την περιοχή έδιωξε σωτήρια ο Πονηρός . Στο 85΄λεπτό νέο σουτ από ευνοϊκή θέση των γηπεδούχων η μπάλα έφυγε λίγο άουτ.

Στο 87΄λεπτό ο Σαμπατάκος ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τους αμυντικούς της Ερμιονίδας με τον διαιτητή να δείχνει την άσπρη βούλα . Το εκτέλεσε ο ίδιος ο Σαμπατάκος με τον Πονηρό να δείχνει την μεγάλη του κλάση και να αποκρούει σωτήρια .

Στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μπουρελάκος με κεφαλιά μείωσε  σε 1-2.

Μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα ο Γιώργος Π ονηρός ενώ οι υπόλοιποι δεν υστέρησαν.

Πανγυθεατικός : Myrta, Πραστός, (61΄Ζαραφέτας ),Καρμοίρης, (65΄Μπουτσικάρης), Γιαννόπουλος, Ρασσιάς, Παναγόπουλος, Μιχελάκος, Σαμπατάκος, Σουκούλη, Selmanaj, (76΄Βασιλούνης), Μπερδούσης (61΄Πανταζής).

Ερμιονίδα (Θ.Στάικος): Πονηρός, Διαμαντόπουλος, Ν.Μερτύρης, Τζιέρης, Βιρβίλης, Λαζάρου, Τριμπόνιας. (70΄Τριμπόνιας), Τανουσάι, Αντωνακόπουλος, Μαρίνης, Λαλάς ( 85΄Αντωνόπουλος).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates