Social Icons

Δευτέρα 26 Απριλίου 2021

Ατυχη η Κορωνίδα Κοιλάδας.0-0 με τον Αρη Σκάλας.

 Για άλλη μία φορά στην Κορωνίδα Κοιλάδας τα έχουν με την τύχη τους αφού παρόλη την υπεροχή και τις ευκαιρίες που είχαν δεν κατάφεραν να γευθούν την χαρά της νίκης .

Η πρώτη καλή ευκαιρία για τους γηπεδούχους ήταν στο 14΄όταν ο Κιοσσές βρήκε τον Μπιτζή σε θέση βολής , την τελευταία στιγμή τον πρόλαβε ο Τοπουζλής και έδιωξε .

Στο 22΄λεπτό οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν φάουλ έξω από την περιοχή της Κορωνίδας το οποίο πέρασε ανεκμετάλλευτο.

Στο 46΄λεπτό ο Σαμαράς εκτέλεσε φάουλ έξω από την περιοχή και ο Τοπουζλής μπλόκαρε στην δεξιά του γωνία .

Στο 51΄λεπτό ο Στ. Μπάζος σε διεκδίκησή της μπάλα από τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων βρέθηκε στο χόρτο με τους παίκτες της Κορωνίδας να ζητάνε πέναλτι.

Στο 53΄λεπτό απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σαμαρά η μπάλα δίπαλ από το αριστερό δοκάρι του Τοπουζλή άουτ.

Στο 71΄λεπτό ο Ιατρού εκτέλεσε φάουλ από αριστερά και ο Μπριλάκης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Αλευρά .

Στο 85’ λεπτό απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ξιφαρά μπλόκαρε στην αριστερή του γωνία ο Αλευράς.

Στο 87΄λεπτό πολύ μεγάλη ευκαιρία για την Κορωνίδα όταν ο Οψιμούλης βρέθηκε απέναντι από τον Τοπούζλη και σούταρε πάνω από τα δοκάρια άουτ.

Στο 93΄λεπτό σέντρα-σουτ του Οψιμούλη η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι .

 Κορωνίδα Κοιλάδας (Θ.Τσιρόπουλος): Αλευράς, Κοτσοβός, Ι.Οψιμούλης, Σαμαράς, Σελλής, Σαλταπίδας (70΄Μπακατσέλος), Μπιτζής, Κιοσσές, Στ.Μπάζος, Ιλσι Κάλα, (78΄Κ.Μπάζος), Μέγας ( 78΄Μπασιμακόπουλος).

Άρης Σκάλας ( Κ.Οικονόμου) : Τοπουζλής , Λάτσης, Χρήστου, Ζορμπάς, Μπριλάκης, Ιατρού,( 94΄Λεμονίτης),  Εμέκα , Σταμογιάννης, Σαραντόπουλος , ( 74΄Σταυρόπουλος), Warden,( 82΄Ξιφαράς),  Μανωλάκος  ( 70΄Παναγιωτάκος).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates