Social Icons

Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2021

Η Επίσημη Τουριστική Ιστοσελίδα του Δήμου Ερμιονίδας

 

Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα αναδεικνύει τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του Δήμου Ερμιονίδας,

με κύρια αναφορά στο φυσικό, πολιτιστικό και αρχιτεκτονικό περιβάλλον, διαμορφώνοντας προϋποθέσεις βιώσιμης τουριστικής ανάπτυξης με επίκεντρο την οργανωμένη προβολή και προώθηση του brand name ''Ermionida''.

https://visitermionida.gr/

Ο κλάδος του Τουρισμού αποτελεί έναν από τους πιο σημαντικούς, δυναμικούς και ανταγωνιστικούς κλάδους της τοπικής οικονομίας, ο οποίος συμμετέχει καταλυτικά στην διαμόρφωση του τουριστικού προϊόντος και συνδέεται στενά με την οικονομική ανάπτυξη του τόπου μας.
Μέσα από την τουριστική ιστοσελίδα αναδύονται εικόνες και αρώματα, φυσική ομορφιά, ήθη και έθιμα, αρχαιολογικοί και θρησκευτικοί προορισμοί, εναλλακτικός τουρισμός, δραστηριότητες, γαμήλιος και θαλάσσιος τουρισμός και πολλά ενδιαφέροντα πολιτιστικά γεγονότα.
Μέσω της τουριστικής ιστοσελίδας και σε συνδυασμό με τον Τουριστικό Οδηγό, ο υποψήφιος επισκέπτης της Ερμιονίδας βρίσκει κάθε πληροφορία.
Φυσικά, η τουριστική ιστοσελίδα θα ενημερώνεται συνεχώς τόσο σε επίπεδο πληροφοριών όσο και σε επίπεδο εικόνων. Και εδώ ακριβώς μπορείτε να μας βοηθήσετε. Στέλνοντάς μας εικόνες και επιπλέον πληροφορίες μέσω mail, ακολουθώντας ή κάνοντας tag στο instagram, τον λογαριασμό visit_ermionida_official.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω, μέσα από την καρδιά μου, όλους όσους βοήθησαν να πάρει σάρκα και οστά η συγκεκριμένη σελίδα. Χρειάστηκαν πολλές μέρες και ώρες δουλειάς για να έχουμε αυτό το αποτέλεσμα.
Η ιστοσελίδα, σε σύντομο χρονικό διάστημα, θα μεταφραστεί σε άλλες 3 γλώσσες.
Είναι η πρώτη φορά που ο Δήμος Ερμιονίδας αποκτά Επίσημη Τουριστική Ιστοσελίδα.
Σας ζητώ να την ''αγκαλιάσετε'' και να φροντίσετε με την βοήθεια των μέσω μαζικής δικτύωσης, να φτάσει όσο πιο μακριά γίνεται.
Για να επιτευχθεί η μέγιστη δυνατή αξιοποίηση των δυνατοτήτων που διαθέτουμε ως Δήμος, απαιτούνται μέτρα και πολιτικές συντονισμού, εναρμόνισης, επέκτασης ποιοτικής αναβάθμισης του τουριστικού προϊόντος. Η κρατική – και γενικότερα η δημόσια – παρέμβαση μπορεί να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για έναν νέο ποιοτικό και βιώσιμο τουρισμό.
Η Τοπική Αυτοδιοίκηση, έχει καθοριστικό ρόλο και ευθύνη σε κρίσιμους τομείς, που καθορίζουν την ποιότητα της καθημερινότητας, όπως καθαριότητα, μικρά ή μεγάλα έργα υποδομής, πολεοδομικές και χωροταξικές παρεμβάσεις. Μπορεί, επίσης να σχεδιάσει, να συντονίσει, να αναδείξει, να υλοποιήσει ειδικές τουριστικές υποδομές, όπως φυσιολατρικά μονοπάτια, πολιτιστικές και αθλητικές διαδρομές, αθλητικές εγκαταστάσεις, κλπ. Αλλά και η αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών, όπως το διαδίκτυο και τα κοινωνικά δίκτυα ("Social Networks") Facebook, instagram, κλπ, αποτελούν μια νέα προσέγγιση και δημιουργούν ένα νέο περιβάλλον και προκλήσεις στην τουριστική επιχειρηματικότητα.
Στόχος μας είναι η ανάπτυξη και προβολή του εναλλακτικού τουρισμού της Ερμιονίδας, ώστε ο επισκέπτης να ζήσει στον τόπο μας, μια αξέχαστη εμπειρία, η οποία θα τον γεμίσει πνευματικά και ψυχικά, αφού του χαρίσει μια μοναδική, αυθεντική σύνδεση με τη φύση, τον πολιτισμό και τους ανθρώπους μας και φυσικά να επαναλάβει την επίσκεψή του!
Σε αυτόν τον τόπο, όλοι έχουμε μια κοινή αγάπη, την Ερμιονίδα και εργαζόμαστε ώστε να υπάρχουν οι κατάλληλες τουριστικές υποδομές και οι εύστοχες τουριστικές προβολές, για να πάρει επιτέλους ο Δήμος μας, την θέση που του αξίζει στον παγκόσμιο τουριστικό χάρτη.
Με εκτίμηση
Λούμη Γιαννικοπούλου Αγγελική
Αντιδήμαρχος Τουρισμού Δήμου Ερμιονίδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates