Social Icons

Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2021

Μπάγερν – Τίγκρες. Ανάλυση και στοίχημα σε έναν… καυτό τελικό

 

Τα ρεκόρ είναι για σπάνε. Γνωστό. Πιθανώς λοιπόν το απόλυτο ρεκόρ της Μπαρτσελόνα, με

έξι τίτλους, από το 2009 να... ισοφαριστεί απόψε από την Μπάγερν, αν φυσικά κατακτήσει τον τίτλο στο Κατάρ με αντίπαλο την Τίγκρες .

Ο τελικός του 17ου Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων λαμβάνει χώρα στην Ντόχα. Είναι νοκ άουτ, με παράταση και πέναλτι σε περίπτωση ισοπαλίας. Είναι η πρώτη φορά που οι δυο ομάδες τίθενται αντιμέτωπες στην ιστορία και είναι η πρώτη φορά που οποιαδήποτε ομάδα της CONCACAF (σ.σ. Συνομοσπονδία Βόρειας και Κεντρικής Αμερικής) περνάει σε τελικό Μουντιάλ Συλλόγων. Η Μπάγερν μετείχε άλλη μια φορά, το 2013 στο Μαρόκο, νικώντας με 2-0 τη Ραζά Καζαμπλάνκα. Κι αν οι Βαυαροί το πάρουν, θα… ισοφαρίσουν στη λίστα, με 2 τρόπαια, την Κορίνθιανς. Πρώτη είναι η Ρεάλ με 4 κι ακολουθεί η Μπαρτσελόνα με 3.

Οι Ευρωπαίοι έχουν 12 τίτλους σε 16 τουρνουά και οι Λατινοαμερικάνοι 4, ουδέποτε κατέληξε το τρόπαιο σε ομάδα άλλης ηπείρου. Και η τελευταία φορά που απέτυχε ευρωπαϊκή ομάδα ήταν το 2012 όταν η Κορίνθιανς νίκησε με 1-0 την Τσέλσι στη Γιοκοχάμα. Είναι η μόνη αποτυχία των Ευρωπαίων από το 2006 και επί συνόλω 13 τελικών έκτοτε! Ιντριγκάρει τούτο στα prognvstika stoixhma.

Η Μπάγερν είναι… βουνό για οποιαδήποτε άλλη ομάδα ωστόσο το τελευταίο δίμηνο δεν είναι ανίκητη. Μεσοεπιθετικά σκοράρει και με… μισή φάση, στα μετόπισθεν δεν είναι απόλυτα πειστική. Και η Τίγκρες θυμίζει περισσότερο ευρωπαϊκό σύλλογο παρά μεξικάνικο ή βραζιλιάνικο. Θα τολμούσα να πω ότι θυμίζει τη φετινή Σάντος, ηττημένη του πρόσφατου τελικού του Copa Libertadores από την Παλμέιρας με γκολ στα… χασομέρια. Κάμποσα βγήκαν αλλά το 7,5άρι για κατάκτηση από πλευράς Τίγκρες, αξίζει το ρίσκο!

 

Διαβάστε το πλήρες άρθρο κι άλλες πάμε στοίχημα αναλύσεις στο koubanezos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates