Social Icons

Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2020

Δρύοπες : Συμμετείχε με 23 αθλητές/τριες στις αγωνιστικές κατηγορίες στους 1ους Αναπτυξιακούς Αγώνες Πελοποννήσου.

 

Ο σύλλογός μας συμμετείχε με 23 αθλητές/τριες στις αγωνιστικές κατηγορίες στους 1ους

Αναπτυξιακούς Αγώνες Πελοποννήσου που διεξήχθησαν την Κυριακή 18/10/2020 στην Καλαμάτα.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά μας, πρώτα απ΄όλα για τη συμμετοχή τους και στη συνέχεια για την εξαιρετική παρουσία & το ήθος τους. Παρόλο που ο στίβος έχει κυρίως ατομικά αθλήματα, η παρουσία μας ήταν ομαδική και όλα τα παιδιά ενθάρρυναν & στήριζαν τις προσπάθειες όσων αγωνίζονταν. Ευχαριστούμε θερμά τους γονείς που μας έχουν εμπιστευθεί και στηρίζουν την προσπάθεια αυτή, αλλά και τον προπονητή μας Πέτρο Σοφικίτη που βρισκόταν στο πλευρό όλων των παιδιών, τον κ. Περικλή Χατζηαναστασιάδη που έδωσε το παρόν στην Καλαμάτα παρά το δύσκολο πρόγραμμά του και τη γυμνάστρια & μέλος του Δ.Σ. Ιωάννα Παπαγεωργίου που βοήθησε στην οργάνωση εντός του αγωνιστικού χώρου, καθώς τα αγωνίσματα διεξάγονταν ταυτόχρονα.
Ραντεβού το Δεκέμβριο του 2020 στο Λουτράκι και στη 2η σειρά των Αναπτυξιακών Αγώνων Πελοποννήσου.
Στη διοργάνωση συμμετείχαν 9 αθλητικά σωματεία στίβου (Γ.Σ. Ακρίτας 2016, Γ.Σ. Αρκαδίας, Α.Ο. Ποσειδών Λουτρακίου, Σ.Δ.Υ. Αργολίδας, Γ.Σ. Λύκαια Μεγαλόπολης, Α.Ο. Μεγαλόπολης, Γ.Σ. Γυθείου Πανγυθεατικός, Δρύοπες Γ.Α.Σ. Ερμιονίδας, ΑΟ Σπύρος Λούης Κορυδαλλού Νίκαιας) με συνολικό αριθμό 300 παιδιών με τους προπονητές τους.
Πριν την έναρξη του επίσημου προγράμματος των αγώνων έτρεξαν τα πρώτα τους 30μ. σε επίσημους αγώνες οι μικροί αθλητές/τριες μας, που κατάφεραν να ολοκληρώσουν επιτυχώς τις προσπάθειές τους, αλλά και να κατακτήσουν 1 πρώτη θέση αγοριών, 1 δεύτερη θέση αγοριών, 1 δεύτερη θέση κοριτσιών & 1 τρίτη θέση κοριτσιών στις αντίστοιχες ηλικιακές σειρές που αγωνίστηκαν.
Παρόλο που ήταν η πρώτη συμμετοχή των αγωνιστικών μας τμημάτων σε επίσημους αγώνες στίβου, όλοι οι αθλητές/τριές μας έκαναν εξαιρετικές προσπάθειες. Στα 500μ. της Κ12 αγοριών διεξήχθη μία σειρά και συμμετείχαν 2 αθλητές μας, ένας εκ των οποίων κατέκτησε την 1η θέση. Στα 50μ. της Κ12 κοριτσιών συμμετείχαν 3 αθλήτριές μας, που κατέκτησαν την 2η, την 5η & την 6η θέση στη σειρά τους. Στο άλμα εις μήκος της Κ12 συμμετείχαν 2 αθλήτριες και 1 αθλητής μας. Στα 600μ. της Κ14 κοριτσιών διεξήχθη μία σειρά και συμμετείχε 1 αθλήτριά μας, που κατέκτησε την 5η θέση. Στα 60μ. της Κ14 αγοριών συμμετείχε 1 αθλητής μας, που κατέκτησε την 3η θέση στη σειρά του. Στα 60μ. της Κ14 κοριτσιών συμμετείχαν 2 αθλήτριές μας, που κατέκτησαν την 5η θέση στη σειρά τους. Στο άλμα εις μήκος της Κ14 συμμετείχαν 2 αθλήτριές μας, μία εκ των οποίων κατέκτησε την 4η θέση. Στην Κ16 κοριτσιών συμμετείχε 1 αθλήτριά μας στο άλμα εις μήκος & 1 αθλήτριά μας στα 1000μ. Τέλος, στην Κ18 κοριτσιών συμμετείχε 1 αθλήτριά μας στο άλμα εις μήκος. Δυστυχώς, δεν έγιναν γνωστά τα επίσημα αποτελέσματα, ούτε διεξήχθησαν τελικές σειρές στις ταχύτητες.
Ραντεβού το Δεκέμβριο του 2020 στο Λουτράκι και στη 2η σειρά των Αναπτυξιακών Αγώνων Πελοποννήσου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates