Social Icons

Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2020

Ο Πορτοχελιακός της νέας αγωνιστικής περιόδου 2020-2021.

 

Η αντρική ομάδα του Αθλητικού Ομίλου ''Πορτοχελιακός'' οδεύει προς την 5η αγωνιστική στα

πλαίσια της αγωνιστικής περιόδου 2020-2021.

Η Ομάδα του Πορτοχελίου αγωνίζεται στον 1ο όμιλο της Α1 Κατηγορίας.
Η Διοίκηση, πάντα στην ίδια λογική που ακολουθεί πιστά τα τελευταία χρόνια, συνεχίζει να προωθεί αθλητές των ακαδημιών της ομάδας, οι οποίοι αγωνίζονται αφιλοκερδώς για την φανέλα και το Πορτοχέλι.
Στην θέση του Προέδρου του Α.Ο. Πορτοχελιακός παραμένει ο κ. Λούμης Ιωάννης και προπονητής της ομάδας είναι ο κ. Παπασταύρου Πέτρος.
Το Ρόστερ της Ομάδας μας αποτελείται, με αλφαβητική σειρά, από τους: Αλεξανδρή Αδριανό, Διαμαντή Δημήτρη, Ζαραφωνίτη Γιάννη, Ζαραφωνίτη Σπύρο, Ζέρβα Αντώνη, Ζέρια Μάριο, Κάντρι Μουχαμέτι, Καψοκοίλη Διονύση, Κουτσοποδιώτη Χριστόφορο, Λαζάρου Νικόλαο, Λαντίκα Φίλιππο, Λαβρενιούκ Άλεξ, Λούμη Οδυσσέα, Λούμη Νικόλαο, Λούμη Παντελή, Μάρκελλο Παναγιώτη, Μεμάλι Έρι, Μπάρδη Σωτήρη, Μπινιάρη Γιώργο, Μπλόκου Κλεάντι, Παπαδημητρίου Ανδρέα, Παππά Κων/νο, Περάκη Λευτέρη, Ραπάι Λέω, Σαγκατέλοβ Άλεξ, Σμαρνάρα Λου, Σουλιώτη Παναγιώτη, Τσάνι Οργκίτο, Τσούνη Ηρακλή και Χάνο Νικόλαο.
Το γήπεδο του Πορτοχελιακού διαθέτει πλέον, μετά από τόσα χρόνια, κερκίδες, οι οποίες αφού ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του Δήμου Ερμιονίδας που αφορούσαν τη βάση, τοποθετήθηκαν και μπορούν να φιλοξενούν με ασφάλεια 200 άτομα. Ευχαριστούμε θερμά όλους, όσους συνέβαλαν στην υλοποίηση αυτής της αναγκαιότητας. Ευχαριστούμε την Περιφέρεια Πελοποννήσου και τον Δήμο Ερμιονίδας που, κατόπιν αιτήματός μας στην προηγούμενη Περιφερειακή Διοίκηση, ολοκλήρωσαν τις δεσμεύσεις τους για την υλοποίηση και ολοκλήρωση του έργου.
Επιπλέον πραγματοποιήθηκε ανάπλαση του περιβάλλοντα χώρου του γηπέδου από τον Δήμο Ερμιονίδας με σκοπό την καλαισθησία και την καθαριότητα.
Αναμένουμε από την Περιφέρεια Πελοποννήσου την υλοποίηση του έργου που αφορά στην αλλαγή του χλοοτάπητα, ενώ στην συνέχεια θα πραγματοποιηθεί ανάπλαση και δημιουργία ενός βοηθητικού γηπέδου για τα παιδιά.
Σκοπός της Διοίκησης είναι η δημιουργία ενός αθλητικού κέντρου όπου τα παιδιά της περιοχής να μπορούν να βρουν αθλητικές διεξόδους.
Ευχαριστούμε θερμά όσους απρόσκοπτα βοηθούν σε αυτή την κατεύθυνση και στέκονται αρωγοί στο αθλητικό γίγνεσθαι.
Η ομάδα του Πορτοχελιακού αγωνίζεται αύριο, Κυριακή 25/10/2020 και ώρα 15.00 στο γήπεδο Πορτοχελίου, απέναντι στον Α.Ο. Χώνικα, στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής.
Η διοίκηση και οι αθλητές, ζητούν από τους κατοίκους του Πορτοχελίου, την παρουσία τους σε κάθε αγώνα με σκοπό την υποστήριξη και την ενθάρρυνση της ομάδας, ώστε η ομάδα μας να έχει μια επιτυχημένη και αξιοπρεπή πορεία στο Πρωτάθλημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates