Social Icons

Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2020

Ερμής Μελιγούς : Τέλεσε τον Αγιασμό για την νέα χρονιά-Παρουσίασε την νέα φανέλα .

Τον καθιερωμένο αγιασμό της έκανε η ομάδα του Ερμή Μελιγούς .Η τελετή πραγματοποιήθηκε στο γήπεδό του παρουσία του Δ.Σ του προπονητικού team και όλων των ποδοσφαιριστών του συλλόγου .

Η ανακοίνωση 

Tελέστηκε ο καθιερωμένος Αγιασμός για την έναρξη της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς.
Ο εφημέριος Μελιγούς παπά-Δημήτρης Λέγκουρδας τέλεσε τον Αγιασμό στον χώρο του γηπέδου, ευχόμενος υγεία, σωστή συμπεριφορά και νίκες στους ποδοσφαιριστές μας, που συμμετείχαν με ευλάβεια στο μυστήριο.
Το παρόν φυσικά στην τέλεση του Αγιασμού, έδωσε η διοίκηση της ομάδας μας, προπονητές και παίκτες της ανδρικής ομάδας.
Επίσης το παρών έδωσε και ο δήμαρχος δήμου βόρειας κυνουρίας κ. Καμπύλης Γεώργιος.
Επίσης με ανακοίνωσή της η ομάδα της Κυνουρίας παρουσίασε την νέα της φανέλα με την οποία θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής .

Τα αποκαλυπτήρια της νέας φανέλας για την νέα αγωνιστική χρονιά και την συμμετοχή της ομάδας μας στην Γ' εθνική πραγματοποιήθηκε εχθές στο γήπεδο της ομάδας μας.
Το Δ.Σ ,οι προπονητές και οι παίκτες ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία εμπορίας κρεάτων ''ΚΟΣΣΥΒΑΣ ΑΕ'' και προσωπικά τον Κ. Κόσσυβα Ηλία για την ευγενική προσφορά του στους δύσκολους αυτούς καιρούς .
Η προσφορά σας αυτή, αποκτά διπλό νόημα και αξία, δεδομένης της οικονομικής κρίσης και των επιπτώσεων του covid-19 που έχει επηρεάσει βαθύτατα όλη την κοινωνία και τον αθλητισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates