Social Icons

Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2020

Σε ετοιμότητα ο Δήμος Ερμιονίδας λόγω εκτάκτων καιρικών φαινομένων

 

Όπως όλα δείχνουν ο καιρός αλλάζει και ένα δύσκολο τριήμερο με έντονα καιρικά φαινόμενα

βρίσκεται προ των πυλών. Το έκτακτο δελτίο θυελλωδών ανέμων και καταιγίδων που εξέδωσε η ΕΜΥ αναμένεται να επηρεάσει και τον Δήμο μας.

Σήμερα, ο Δήμος Ερμιονίδας συμμετείχε στην πρωινή σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας Π.Ε. Αργολίδας, δια του αρμοδίου Αντιδημάρχου κ. Γιάννη Τσαμαδού.

Ο Δήμαρχος συγκάλεσε έκτακτη σύσκεψη σήμερα το μεσημέρι με τους Διοικητές των Σωμάτων Ασφαλείας του Δήμου Ερμιονίδας στο Δημοτικό Κατάστημα Κρανιδίου. Με βάση το Δελτίο έκτακτων καιρικών φαινομένων συζητήθηκαν όλες οι σχετικές παράμετροι και προσδιορίστηκε πλάνο δράσης για την αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων.

Παρακαλούμε και εφιστούμε την προσοχή στους πολίτες για να ακολουθήσουν πιστά τις οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας.


Παραθέτουμε αναλυτικά την πρόβλεψη.

 

Αναλυτικά, έντονα φαινόμενα προβλέπονται:

Την Πέμπτη (17-09-2020) από το απόγευμα, στο Νότιο Ιόνιο και την Πελοπόννησο κυρίως στα δυτικά τμήματα της.

Την Παρασκευή (18-09-2020) στο Νότιο Ιόνιο, την Πελοπόννησο, τη Στερεά (συμπεριλαμβανομένης της Αττικής) και την Εύβοια. Από το απόγευμα στα δυτικά τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν, ενώ το βράδυ θα επηρεαστούν οι Δυτικές Κυκλάδες. Στην Πελοπόννησο και την Ανατολική Στερεά τα φαινόμενα θα είναι πολύ ισχυρά.

Το Σάββατο (19-09-2020) τα έντονα φαινόμενα θα επηρεάσουν την Ανατολική Πελοπόννησο και την Ανατολική Στερεά, τις Κυκλάδες και πιθανόν την Κρήτη. Από το μεσημέρι στην Ανατολική Στερεά και την Ανατολική Πελοπόννησο βαθμιαία θα εξασθενήσουν.

 

Γραφείο Δημάρχου



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates