Social Icons

Σάββατο 1 Αυγούστου 2020

Ενίσχυση στον "άσσο" με Μουράτη ο Τροιζηνιακός.

Ανακοινώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου από τον Τροιζηνιακό η απόκτηση του 25χρονου
τερματοφύλακα Κώστα Μουράτη από την Μπουμπουλίνα Σπετσών
Πρόκειται για μία πολύ "δυνατή" μεταγραφή αφού ο Κώστας Μουράτης παρόλο το νεαρό της ηλικίας του έχει πολλές παραστάσεις από μεγαλύτερη κατηγορία  αφού ήταν ο βασικός τερματοφύλακας της Ένωσης Ερμιονίδας στο πρωτάθλημα νέων της football league και επίσης ήταν στέλεχος της ομάδας της ΠΑΕ Νίκης Βόλου .


Η ανακοίνωση του Τροιζηνιακού.



Ο Α.Σ.Τροιζηνιακός είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασία με τον τερματοφύλακα Μουράτη Κωνσταντίνο.
Ο Κωνσταντίνος όλα τα χρόνια αγωνίζεται με πάθος και αγάπη στην θέση του τερματοφύλακα αλλά πάνω από όλα με ήθος που ανταποκρίνονται απόλυτα στην φιλοσοφία του συλλόγου.
Έχει αγωνιστεί στο παρελθόν   2010-2015 στην ομάδα της Μπουμπουλίνας Σπετσών , 2015-2017 στην Ένωση Ερμιονίδας, , 2017-2018 στην ΠΑΕ Νίκη Βόλου, 2018-2019 στην Κορωνίδα Κοιλάδας, όλη αυτή η διαδρομή παρόλο το νεαρό της ηλικίας του είναι πολύ έμπειρος τερματοφύλακας.
Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του ΑΣ Τροιζηνιακού και του ευχόμαστε πάνω από όλα να είναι υγιής και βέβαια με την βοήθειά του να επιτευχθούν οι στόχοι του συλλόγου.
Εκ του Δ.Σ. του Α.Σ. Τροιζηνιακός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates