Social Icons

Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

Λήγει την Παρασκευή η διορία για τις συμμετοχές στην Γ΄Εθνική.

Ελάχιστες ώρες απέμειναν πλέον πριν λήξει η πρώτη διορία που έχει δοθεί από την ΕΠΟ
σχετικά με τις δηλώσεις συμμετοχής για το επόμενο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Σε πρώτη φάση, η δήλωση συμμετοχής αφορά άπαντες.

Συγκεκριμένα, οι δηλώσεις που πρέπει να κατατεθούν προς την Ομοσπονδία αφορούν τις ομάδες που αγωνίζονταν στο περσινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, συμπεριλαμβανομένου δηλαδή και του Πανακρωτηριακού, των πρωταθλητών και των δευτεραθλητών, που ούτως ή άλλως έχουν τη δυνατότητα συμμετοχής στο προσεχές πρωτάθλημα. Εν προκειμένω δηλαδή, αυτό που αναφέρει η προκήρυξη ότι «στην περίπτωση που ένα σωματείο - πρωταθλητής μιας ΕΠΣ δεν δηλώσει συμμετοχή στην ανωτέρω ημερομηνία, τότε το δεύτερο σωματείο στην βαθμολογική κατάταξη που έχει δικαίωμα να το αντικαταστήσει, μπορεί να υποβάλει δήλωση συμμετοχής έως την Τρίτη 4 Αυγούστου και ώρα 15:30», μπορεί να ισχύει μεν, αλλά ειδικότερα στον κρητικό όμιλο, η συμμετοχή των τεσσάρων δευτεραθλητών των ΕΠΣ είναι δεδομένη και δεν εξαρτάται από τις προθέσεις των πρωταθλητών. Βέβαια υπάρχουν ανοιχτά μέτωπα στον κρητικό όμιλο και μένει να φανεί τις επόμενες ημέρες ποιες ομάδες δεν μπορούν να συμμετάσχουν και τι θα γίνει με αυτές που θα κληθούν να καλύψουν τα κενά.
Κατά συνέπεια, η διορία που εκπνέει την προσεχή Παρασκευή 31 Ιουλίου στις 3 το μεσημέρι αφορά τις δεκαέξι συνολικά ομάδες που έχουν δικαίωμα συμμετοχής. Από εκεί και πέρα, θα ακολουθήσει η δεύτερη διορία, που λογικά "αγγίζει" και αφορά και τους δευτεραθλητές, η οποία εκπνέει την Τρίτη 4 Αυγούστου και ώρα 15:30. Η δε τρίτη και τελευταία διορία έχει δοθεί για την Παρασκευή 7 Αυγούστου και ώρα 15:00 και αφορά αποκλειστικά τους τριταθλητές των ΕΠΣ, οι οποίοι προφανώς θα έχουν ενημερωθεί από τις Ενώσεις τους για το αν πρέπει να κάνουν χρήση του όποιου δικαιώματος υπάρξει για τυχόν συμμετοχή τους.
Τώρα, να σημειωθεί με την ευκαιρία πως ουσιαστικά η έναρξη της προετοιμασίας για τις περισσότερες από τις ομάδες της Γ’ Εθνικής, το θέμα της προκήρυξης αναφορικά με τον ακριβή αριθμό των ομάδων που θα υποβιβάζονται, όσο και για τον αριθμό εκείνων που εν τέλει θα πλαισιώσουν τον όμιλο, τις απασχόλησε έντονα διότι αναφέρθηκε ως προβληματισμός σχεδόν απ’ όλες, απόδειξη ότι αυτά τα ερωτήματα την παρούσα φάση είναι τα μείζονα για τη μορφή που θα έχει το πρωτάθλημα και για το πώς σε κάθε περίπτωση θα διεξαχθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates