Social Icons

Σάββατο 1 Αυγούστου 2020

Ανακοίνωσε Τρέσα και Ποδαρά η Ερμιονίδα.

Πολύ δυναμικά μπήκε η ομάδα της Ερμιονίδας στον μεταγραφικό τομέα. 48 ώρες περίπου
πριν την πρώτη της ομάδας για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά ανακοίνωσε τις δύο πρώτες της μεταγραφές. 
Πρόκειται για τον Μιγκέρτ Τρεσα (φωτό) από τον Παναρκαδικό και τον Γιώργο Ποδαρά (φωτό κάτω) από τον Νέστο Χρυσούπολης .

Αναλυτικά τα προφίλ των δύο ποδοσφαιριστών 

Ο Μιγκέρτ  Τρέσα  είναι 21 ετών και αγωνίζεται στη θέση του μεσοεπιθετικού. Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Ποσειδώνα Διδύμων και εν συνεχεία αγωνίστηκε στην Ένωση Ερμιονίδας στην οποία και αποτελούσε  βασικό στέλεχος  στη Γ’ Εθνική Κατηγορία.Με την ομάδα της Ένωσης Ερμιονίδας αγωνίστηκε σε 28 παιγνίδια πρωταθλήματος πετυχαίνοντας 3 γκολ. καί επίσης  κατέκτησε ένα κύπελλο Αργολίδας και ένα Super Cup . Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο ήταν από τα αναντικατάστατα στελέχη του Παναρκαδικού με προπονητή τον Θανάση Στάικο 
Ο Γιώργος Ποδαράς είναι 19 χρονών (31-03-2001) με καταγωγή από την Χρυσούπολη αγωνίζεται σαν δεξί φουλ μπακ . Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα  από τις  Κ19 και Κ17 της Ξάνθης με τις οποίες είχε 14 συμμετοχές (Κ-19). Το καλοκαίρι του 2019 μετακόμισε στον Ο.Φ.Ιεράπετρας όπου δεν κατάφερε να πάρει συμμετοχές . Την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου επιστρέφει στην Βόρειο Ελλάδα για λογαριασμό του Νέστου Χρυσούπολης ομάδα του 1ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής .

Τα δελτία τύπου της Ερμιονίδας 

Η Ένωση Ερμιονίδας ανακοινώνει την μεταγραφή του Μιγκέρτ Τρέσα. Ο 21χρονος ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε την προηγούμενη σεζόν στον Παναρκαδικό και επιστρέφει στην ομάδα μας μετά τη σεζόν 2018-2019 για να την ενισχύσει τη φετινή χρονιά στη Γ' Εθνική.

Η Ένωση Ερμιονίδας ανακοινώνει την απόκτηση του Γιώργου Ποδαρά.Ο 19χρονος δεξιός μπακ αγωνίστηκε το πρώτο μισό της προηγούμενης περιόδου με τα χρώματα του ΟΦ Ιεράπετρας και το δεύτερο μισό στο Νέστο Χρυσούπολης,ενώ ξεκίνησε την καριέρα του στις ακαδημίες της Ξάνθης.Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε μία υγιή και επιτυχημένη χρονιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates