Social Icons

Τρίτη 25 Αυγούστου 2020

Τον Νίκο Λαζάρου απέκτησε η Κορωνίδα Κοιλάδας.

Μία ακόμα μεταγραφική ενίσχυση για την ομάδα της Κορωνίδας Κοιλάδας είναι ο Νίκος
Λαζάρου.  
Ο Νίκος Λαζάρου αγωνίζεται σαν στόπερ, αμυντικός μέσος αλλά μπορεί να αγωνιστεί και σαν δεξί μπάκ,  Εχει αγωνιστεί στο παρελθόν στις ακαδημίες του  Ολυμπιακού και της Α.Ε.Κ. , αλλά και σε Παναχαΐκή, Αήττητο Σπάτων και την τελευταία σεζόν  στον Αστέρα Βλαχιώτη. Στις αρχές Αυγούστου ανακοινώθηκε από την ομάδα του Χαραυγιακού όμως ύστερα από δική του επιθυμία αποχώρησε για λογαριασμό της Κορωνίδας Κοιλάδας.

Το δελτίο τύπου

Η Κορωνίδα Κοιλάδας είναι στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Νίκο Λαζάρου. Ο Νίκος είναι 19 ετών (2001) και αγωνίζεται ως δεξιός μπακ , αλλά και ως κεντρικός αμυντικός κι αμυντικό χάφ.
Αποκτήθηκε από το Χαραυγιακό με τον οποίο ήρθε σε συμφωνία στις αρχές του μήνα αλλά ζήτησε να αποχωρήσει για προσωπικούς λόγους.
Έχει εμπειρία στην Γ Εθνική Κατηγορία αφού πέρυσι κατέκτησε το πρωτάθλημα με τον Αστέρα Βλαχιώτη , αλλά έχει αγωνιστεί επίσης σε Αήττητο Σπάτων και Παναχαϊκή. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ και στη συνέχεια του Ολυμπιακού.
Είμαστε βέβαιοι πως θα συμβάλει τα μέγιστα για την επίτευξη των στόχων μας.
Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια της Κορωνίδας και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας.


Εκ του Γραφείου Τύπου
της Κορωνίδας Κοιλάδας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates