Social Icons

Κυριακή 23 Αυγούστου 2020

Έπεσε ατό 94΄λεπτό η Ερμιονίδα . Έχασε 1-0 από τον Εθνικό.

Σε φιλικό αγώνα που έγινε στα γήπεδα ποδοσφαίρου του ΣΕΦ στο Φάληρο η ομάδα της
Ένωσης Ερμιονίδας γνώρισε την ήττα στο τέταρτο λεπτό των  καθυστερήσεων  από τον Εθνικό Πειραιώς  με σκορ 1-0.
Οι δύο ομάδες είχαν από ένα καλό ημίχρονο , πρώτα η Ένωση Ερμιονίδας στο πρώτο ημίχρονο όπου είχε μία καλή ευκαιρία με τον Βιρβίλη σε κεφαλιά που έφυγε άουτ και ο Εθνικός στο δεύτερο όπου είχε μία ελαφρά υπεροχή και κατάφερε να σκοράρει στις καθυστερήσεις.
Ευκαιρίες να σκοράρει  η ομάδα της Ερμιονίδας είχε με τούς Τριμπόνια, Αντωνόπουλο και Ιβάνοφ , όπως και ο Εθνικός . Το πιο δίκαιο σκορ θα ήταν το Χ. 
Όμως θα πρέπει να σταθούμε σε ένα σημαντικό σημείο για την Ερμιονίδα. Είναι η πρώτη φορά στην εννιάχρονη ποδοσφαιρική ιστορία της που στην ενδεκάδα της είχε οκτώ ποδοσφαιριστές από την περιοχή της Ερμιονίδας και μαζί με τον Αντωνόπουλο ο οποίος είναι από την περιοχή του Λυγουριού εννέα. Επίσης κατά την διάρκεια του αγώνα αγωνίστηκαν και πραγματικά εντυπωσίασαν  οι μικροί Λαλούσης ,  Λαπούση, Ιβάνοφ, Μερτύρης Δεστές,  Δημαράκης και Σουλιώτης οι οποίοι προέρχονται από τις ομάδες υποδομής της ομάδας.
Το μέλλον της ομάδας είναι εδώ και θα πρέπει να το στηρίξουμε .

Εθνικός Πειραιά (Μουράτ Σεροπιαν): Λαδάς, Νταούλια, Ζωγραφάκης, Λώλος, Πεχλιβανίδης, Παπαγεωργίου, Σαρηγιάννης, Παυλής, Ματσαδές, Κόκορης, Νιτσάκης

ΑΕ Ερμιονίδας (Θανάσης Στάικος): Πονηρός,  Ποδαράς, Λαζάρου, Τζιέρης, Βιρβίλης, Μερτύρης, Τρέσα, Δεστές, Τριμπόνιας, Οντιάμπο, Αντωνόπουλος.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι : Λαλούσης , Σκαλτσάς, Λαπούση, Ιβάνοφ, Χαλούβας, Δημαράκης και Σουλιώτης.

** Η Διοίκηση της Ένωσης Ερμιονίδας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον φίλαθλο της ομάδας κ. Κοσμά για την οικονομική ενίσχυση που έδωσε στην ομάδα.

** Τυχερός του μήνα για την Ερμιονίδα είναι το μέλος της ομάδας Δημήτρης Ρουκουλές ενώ για τον μήνα Ιούλιο ο Βαγγέλης Δημαράκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates