Social Icons

Κυριακή 16 Αυγούστου 2020

Επέστρεψε ο Βασίλης Στάικος στον Α.Ο.Κρανιδίου.

Η πρώτη μεταγραφή-επιστροφή  για τον Α.Ο.Κρανιδίου είναι γεγονός !!! Πρόκειται για ένα
"δικό" της παιδί με το οποίο πριν από λίγα χρόνια είχε πανηγυρίσει την άνοδο από την Α1 ΕΣΚΑΚ στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής. Ο λόγος για τον 28χρονο σήμερα Βασίλη Στάικο ο οποίος σε όποια ομάδα έπαιξε μέχρι σήμερα άφησε το δικό του διακριτό  στίγμα . Πρόκειται για ένα χαρισματικό παίκτη στη θέση του point guard με ιδιαίτερες ικανότητες στην οργάνωση του παιχνιδιού και σε εκτελεστική δεινότητα.
Ξεκίνησε το 2010 από τον Α.Ο.Ερμιόνης και στην συνέχεια μετακόμισε στο γειτονικό Κρανίδι όπου αναδείχτηκε κυπελλούχος εφήβων και πρωταθλητής της Α1 ΕΣΚΑΚ πανηγυρίζοντας την άνοδο στην Γ΄Εθνική.
Επόμενοι μπασκετικοί του σταθμοί μετά τον Α.Ο.Κρανιδίου ήταν τα Τρίκαλα ΒC, Κρόνος Τρικάλων , Βροντάδος Χίου ,Λέων Μεσολογγίου ,Φαέθων Γέφυρα Αντίρριου και Δύναμις Κοζάνης .

Η Ανακοίνωση του Α.ΟΚ.

Vasilis Staikos και ΔΣ ΑΟ Κρανιδίου Μετά από χρόνια ξανά μαζί και αυτή την φορά καλύτερα από ποτέ...Καλώς ήρθες παιχταρά μου,καλή σεζόν να έχουμε και για αυτά που βάζεις στο βίντεο είμαι σίγουρος ότι θα τα κάνεις και πολλά περισσότερα υγεία μόνο!!! 

KILL BILL IS BACK

Βίντεο



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates