Social Icons

Τετάρτη 19 Αυγούστου 2020

Ανακοίνωσε Κυριάζο και Τσίνα ο Παναυπλιακός 2017.

Δύο πολύ σημαντικές προσθήκες στο έμψυχο υλικό του έκανε η ομάδα του Παναυπλιακού
2017 το τελευταίο 24ωρο.
Πρόκειται για τον 20χρονο  Ζακυνθινό ποδοσφαιριστή Μιχάλη Κυριάζο από την KFC Diest ομάδα Γ΄Εθνικής του Βελγίου και τον Ελβις Τσίνα από την ομάδα της Ζακύνθου .
 .
Ο Μιχάλης Κυριάζος ξεκίνησε από τις Ακαδημίες του Ζακυνθιακού σε ηλικία 6 ετών αργότερα αγωνίστηκε στον Έσπερο ομάδα Β΄ κατηγορίας ΕΠΣ Ζακύνθου και τον επόμενο χρόνο πήρε μεταγραφή στον Ζακυνθιακό όπου έμεινε 2 χρόνια (Α΄ κατηγορία ΕΠΣ Ζακύνθου. Στην συνέχεια πήρε μεταγραφή στη Ζάκυνθο λόγω της συνένωσης όπου αγωνίστηκε τον επόμενο χρόνο στην Γ΄ Εθνική κατηγορία. Το 2018 το καλοκαίρι μετακόμισε  στην ομάδα του Αστέρα Αμαλιάδας Γ΄ Εθνική και τον Ιανουάριο του 2019  στην ομάδα της Νίκης Τραγανού.Το καλοκαίρι του 2019 μεταγράφηκε στην KFC Diest ομάδα Γ΄Εθνικής του Βελγίου . .

Η ανακοίνωση για τον Μιχάλη Κυριάζο.

Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε την απόκτηση του Μιχάλη Κυριάζου στην ομάδα μας. Ο Μιχάλης έχει αγωνιστεί στον ΑΠΣ Ζακύνθου, Αστέρα Αμαλιάδας, Νίκη Τραγανού και KFC Diest (Βέλγιο). Σε καλωσορίζουμε και ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη νέα σεζόν!

Η ανακοίνωση για τον Ελβις Τσίνα


Θα θέλαμε να καλωσορίσουμε τον Έλβις Τσίνα στην οικογένεια του Πανναυπλιακού. Ο Έλβις προέρχεται από τον ΑΠΣ Ζακύνθου, όπου αγωνιζόταν την περσινή χρονιά.
Ευχόμαστε κάθε επιτυχία προσωπικά και επαγγελματικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates