Social Icons

Κυριακή 21 Ιουνίου 2020

Βοηθός προπονητή στον Ατρόμητο Χιλιομοδίου ο Νίκος Κολιμάδης .

Την έναρξη συνεργασίας με τον Νίκο Κολιμάδη ανακοίνωσε πριν λίγες ημέρες η
πρωταθλήτρια ομάδα για το 2020 στην Κορινθία ο  Ατρόμητος Χιλιομοδίου .
Ο Ατρόμητος Χιλιομοδίου επιστρέφει στις εθνικές κατηγορίες μετά από μία απουσία περίπου οκτώ χρόνων .
Ο Νίκος Κολιμάδας αναλαμβάνει καθήκοντα βοηθού προπονητή και αναλυτή αγώνων δίπλα στο προπονητή της ομάδας Σταύρο Τζαναβάρα.  

Η Ανακοίνωση του Ατρόμητου Χιλιομοδίου 

Ο Α.Σ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Νίκο Κολιμάδη ως άμεσο συνεργάτη με πόστο βοηθού προπονητή και αναλυτή αγώνων του κυρίου Τζαναβάρα. Ο εν λόγω τεχνικός έχει διατελέσει βοηθός προπονητή στον Μανδραικό (Γ Εθνική) και ως πρώτος προπονητής σε Πέλοπα Κιάτου, Ηρακλή Ξυλόκαστρου και Αστέρα Δερβενίου. Νίκο καλώς ήρθες στην οικογένεια του Ατρόμητου.

Ο Νίκος Τζαναβάρας λίγο μετά από την ανακοίνωση του Ατρόμητου έγραψε στην προσωπική του σελίδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης 

Τι_ήδιστον; το επιτυγχάνειν
Είναι ιδιαίτερη η τιμή που επέδειξαν η Διοίκηση & o Προπονητής της ομάδας κος Stauros Tzanavaras προς το πρόσωπο μου, ώστε να με συμπεριλάβουν στο Τεχνικό τιμ του #Α_Σ_ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021 που θα βρίσκεται Στην Γ΄ Εθνική Ερασιτεχνική Κατηγορία

Ως βοηθός προπονητή & αναλυτής αγόνων υπόσχομαι να δουλέψω αγόγγυστα και ταπεινά, με υπομονή & επίμονη για να προσφέρω τα μέγιστα στην ομάδα του Α.Σ. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ και τον coach.
Εύχομαι υγεία πάνω απ όλα σε όλους, ξεκινώντας από τη Διοίκηση και τον προπονητή, τους παίκτες και όλο τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας! Καλή αρχή και πάντα επιτυχίες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates