Social Icons

Πέμπτη 23 Απριλίου 2020

Γιάννης Γεωργόπουλος : Θα ακολουθηθεί η Νομική Οδός για εκείνους που υβρίζουν, συκοφαντούν και δυσφημούν την περιοχή μας

Ο Δήμαρχος Ερμιονίδας κ. Γιάννης Γεωργόπουλος, αναφέρεται στα αρνητικά 177 δείγματα
και τονίζει ότι θα ακολουθηθεί η Νομική Οδός για εκείνους που υβρίζουν, συκοφαντούν και δυσφημούν την περιοχή μας και τους κατοίκους της.
-Επι τάπητος οι όροι και οι προϋποθέσεις παραμονής ή μη των φιλοξενούμενων στον "Γαλαξία".
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

Αγαπητοί μου συνδημότες κ συνδημότισσες καλημέρα σας. Όπως έχετε ήδη ενημερωθεί και τα 177 δείγματα που ελήφθησαν στο ΚΥ Κρανιδίου είναι αρνητικά. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι δεν υπάρχει διασπορά του κορωνοϊού στην κοινότητα. Ωστόσο τα μέτρα που επεβλήθησαν εξακολουθούν να ισχύουν και οφείλουμε να τα τηρούμε κανονικά μέχρι του περατός τους. Σχετικά με εκείνους που υβρίζουν, συκοφαντούν κ δυσφημούν την περιοχή μας και τους κατοίκους της έχει ήδη δρομολογηθεί από εμάς η νομική οδός. Επίσης, άμεσα θα τεθούν εκ νέου επι τάπητος οι όροι κ οι προϋποθέσεις παραμονής η μη των φιλοξενουμένων στην ξενοδοχειακή δομή. Χάρη και στη δική σας καθολική στήριξη, για την οποία σας ευχαριστώ θερμά, συνεχίζουμε την προσπάθεια σε συνεργασία με όλους τους αρμόδιους φορείς για να βγούμε όλοι μαζί, αλώβητοι και από αυτή τη δοκιμασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates