Social Icons

Σάββατο 25 Απριλίου 2020

"Προοδευτικοί και αντιρατσιστές" αυτοί οι καλοί άνθρωποι!

Του δημοσιογράφου Μίλτου Ιωαννίδη

Εδώ και καιρό, με "σύμμαχο" κάποια ΔΗΘΕΝ "προοδευτικά", "αντιρατσιστικά" και
"μορφωμένα μυαλά γεμάτα παιδεία", επιχειρείται μια στοχευμένη επίθεση σε συμπολίτες μας (και όχι μόνο), επειδή ανησυχούν για την εξέλιξη σχετικά με θέματα που άπτονται του "μεταναστευτικού-προσφυγικού" ζητήματος.

Οι συμπολίτες μας - - που εύλογα ανησυχούν για το τι μέλλει γενέσθαι-- και δεν θέλουν σε λίγα χρόνια απο" σήμερα" η Ελλάδα να μετατραπεί σε μια άμορφη "πολυπολιτισμική κοινωνία" (λόγω της ανεξέλεγκτης ροής και των επικίνδυνων ελιγμών της Τουρκίας στο θέμα), υβρίζονται συλλήβδην ως "φασίστες", "ρατσιστές" και "αμόρφωτοι" ενώ τα σχόλια τους, υποβάλλονται σε "αναφορές" στο Facebook.

Ο λόγος φυσικά προφανής.
Να λογοκριθεί και να φιμωθεί η άποψη τους ώστε επικρατήσει η ιδεολογία των δήθεν "αντιρατσιστών".
Εγώ προσωπικά, σας δεσμεύομαι ότι όταν όλη αυτή η" περιπέτεια"που περνάμε, τελειώσει και έχει αίσια έκβαση, θα σας αποκαλύψω τον ρόλο και την αποστολή εκείνων των "καλών ανθρώπων" με την "καλοσυνάτη" και πάνω απ'ολα "αντιρατσιστική" καρδιά.
Θα μάθετε ποιοι είναι αυτοί που υπερασπίζονται κάθετι εκτός απο την Ελλάδα.
Θα μάθετε ποιοι είναι αυτοί, που στο όνομα της καταπολέμησης του "εθνικισμού" δεν διστάζουν να υπερασπίζονται ακόμα και Χώρες που εγείρουν εδαφικές απαιτήσεις έναντι της Ελλάδας και "υιοθετούν" την ίδια εθνικιστική ρητορική που χρησιμοποιούν οι Χώρες αυτές!
Θα μάθετε ποιοι είναι αυτοί, που αυτοαποκαλούνται "μορφωμένοι" και "ιδεολόγοι γεμάτοι παιδεία", και γελοιοποιούν τα επιχειρήματα σας κολλώντας σας"ταμπέλες".
Θα μάθετε ποιοι είναι αυτοί, που επιχειρούν να σας "φορτώσουν ενοχές" και ενώ γελοιοποιούν οτιδήποτε Ελληνικό, σπεύδουν να μας μιλήσουν για τον "Ξενιο Δια " γιατί τους έπιασε ΔΗΘΕΝ αγάπη για την Ελληνική ιστορία...
Εν ολίγοις, θα μάθετε, ότι ο μόνος ρατσισμός που υπάρχει στην Ελλάδα, είναι αυτός που υφίστανται οι Ελληνίδες και οι Έλληνες.
Θα μάθετε για ποιο λόγο ακόμη, την ώρα που σύσσωμη η Ελληνική κοινωνία προσπαθεί με ομοψυχία να βγει όσο το δυνατόν γρηγορότερα απο αυτή την υγειονομική περιπέτεια, κάποιοι ΔΗΘΕΝ "ιδεολόγοι", "κουλτουριάρηδες", "φιλάνθρωποι", και "αντιρατσιστές" ρίχνουν "λάδι στη φωτιά" και επιχειρούν για μια ακόμη φορά να μας διχάσουν.
Για το τέλος μερικές διαπιστώσεις :
1.Η Ελλάδα, ήταν, είναι και θα είναι παράγοντας ειρήνης και σταθερότητας στα Βαλκάνια και την ευρύτερη περιοχή.
2.Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες ανέκαθεν διακρίνονταν για το αίσθημα φιλοξενίας τους.
3.Το Ελληνικό Κράτος, θα δεχθεί όσους Πρόσφυγες και Μετανάστες μπορεί να φιλοξενήσει και να τους προσφέρει αξιοπρεπείς συνθήκες διαβίωσης και φιλοξενίας.
4.Όποιος αγαπάει την Πατρίδα του δεν είναι φασίστας.
Πραγματικός φασίστας, είναι εκείνος που αντί να κάνει διάλογο, επιχειρεί να γελοιοποίησει την αντίθετη άποψη και να κολλήσει ταμπέλες στους άλλους που... τολμούν να έχουν άλλη άποψη!
Καλά, εσείς που μας κάνετε μαθήματα περί "Ξένιου Δία" και μας παριστάνετε τους βαθύτατους γνώστες και μελετητές της αρχαιοελληνικής ιστορίας, δεν ξέρετε ότι ο διάλογος, το επιχείρημα και η δημοκρατία είναι επίσης αξίες που χάρισαν στην ανθρωπότητα οι πρόγονοι μας, θεμελιώνοντας τον σύγχρονο Δυτικό Πολιτισμό;
Για το τέλος...
Αγαπητοί Ερμιονιδείς, το θέμα σχετικά με τη δομή στην περιοχή μας, είναι "ευαίσθητο" και απαιτεί λεπτούς και προσεχτικούς χειρισμούς.
Απαιτεί ψυχραιμία και ομαλότητα.
Θα επιλυθεί με ΕΙΡΗΝΙΚΟ τρόπο.
Θα επιλυθεί με τρόπο που αρμόζει στα αληθινά φιλόξενα αισθήματα μας και στην αλληλεγγύη που έχουμε.
Ολα αυτά τα χρόνια, την έχουμε εμπράκτως αποδείξει.
Εμπιστοσύνη στις δυνατότητες μας.
Αυτό χρειάζεται τώρα.
Θα επανέλθω όμως...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates