Social Icons

Κυριακή 8 Μαρτίου 2020

Οδοστρωτήρας ο Ο.Φ.Ηλιοκάστρου ισοπέδωσε την Αναγέννηση Α.Α. με 7-2.( Φωτό)

Πραγματική καταιγίδα ο Ο.Φ.Ηλιοκάστρου ισοπέδωσε την Αναγέννηση Αγ.Αδριανού
φιλοδωρώντας την με επτά γκολ.
Οι φιλοξενούμενοι έκαναν το λάθος να προηγηθούν μόλις στο 8΄λεπτό με σουτ του Τσούλου μέσα από την περιοχή .
Η χαρά των φιλοξενούμενων  δεν κράτησε πολύ και στο 15΄λεπτό ο 15χρονος Ιβάνοβ με πλασέ μέσα από την περιοχή ισοφάρισε . Τρία λεπτά αργότερα ο Biro με ωραία ενέργεια και αφού πέρασε και τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων  πέτυχε το 2-1 βάζοντας τον ΟΦΗ μπροστά στο σκορ. Στο 40 λεπτό ο Κατσάβελας με εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα να τραντάξει το οριζόντιο δοκάρι του Δημούλη . Δύο λεπτά αργότερα ο Biro με σουτ μέσα από την περιοχή ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-1. Ένα λεπτό πριν το φινάλε του ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι το οποίο αξιοποίησε ο Μαρκάκης κάνοντας το 3-2.
Στο 63΄λεπτό ο Ιβάνοβ με σουτ έκανε το 4-2 και δύο λεπτά αργότερα με τον ίδιο τρόπο ο Κοξίδης το 5-2.  Στο 70΄λεπτό ο Biro πέτυχε το τρίτο προσωπικό του τέρμα με ωραία ενέργεια και σουτ ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 6-2 για να κλείσει το σκορ ο Νικεδήμας τρία λεπτά πριν το φινάλε του αγώνα με σουτ .
Ο.Φ.Ηλιοκάστρου : Α.Λαλούσης, Οικονομόπουλος, Κατσάβελας, Τζανής, Μπούση, Μέλσι, Κοξίδης, Biro, Κ.Λαλούσης, Δορμπάρης, Ιβάνοβ.
Αναγέννηση Α.Α. : Δημούλης, Μαρινάκης, Τόσκας, Κόλλιας, Παπασαράντος, Σταυρόπουλος, Σταυρόπουλος,Γιαννουλόπουλος, Δρούζας, Σαράντης, Σαράντης, Μαρκάκης, Τσούλος.

Φωτορεπορταζ




































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates