Social Icons

Κυριακή 8 Μαρτίου 2020

Λέοντας-Αρχιμήδης Ασίνης 20-00

Συγχαρητήρια στο ΔΣ της ΕΣΚΑΚ που αρνήθηκε να τιμήσει, αφιερώνοντας ένα
ΣαββατοΚύριακο με αποχή από κάθε δραστηριότητα, έναν άνθρωπο-αθλητή 36 ετών που βρήκε τραγικό θάνατο στην άσφαλτο. Έναν αθλητή που τίμησε με ιδρώτα και αίμα τα παρκέ των γηπέδων της ΕΣΚΑΚ για παραπάνω από 20 χρόνια
(Το παρών μας στάλθηκε με email )

Ψάχνοντας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης βρήκαμε ένα κείμενο από χρήστη το οποίοι έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον αθλητή του μπάσκετ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΟΥΝΟ ο οποίος έφυγε νωρίς αλλά και για την απόφαση της ΕΣΚΑΚ να μην αναβάλει την αγωνιστικής .

Αξίζει να το διαβάσετε   

Αγαπητέ φίλε,συμπαίκτη,αντίπαλε ΑΝΘΡΩΠΕ Μήτσο!!
Μας άφησες όντως πολύ νωρίς. Μας άφησες γιατί κάποιος είχε διαφορετικά σχέδια για σένα. Τόσες μέρες θέλω να γράψω πολλά για σένα ρε Μήτσο αλλά πραγματικά ο χαμός σου με πείραξε πολύ ρε φίλε. Ήσου υπόδειγμα και αθλητή και ανθρώπου. Ήσουν αυθεντικός και ήταν τιμή και μεγάλη μας χαρά να σε γνωρίζουμε και να πατάμε τα ίδια παρκέ. Να μας προσέχεις από εκεί ψηλά και άμα βλέπεις τα χάλια μας κάνε αυτές τις γκριμάτσες και κούνα την κεφάλα σου! Να μας προσέχεις ρε μπαγάσα. Θα λείψεις σε πολλούς!!
( σε παρένθεση γιατί το ποστ είναι για τον Μήτσο!! Σε παρένθεση γιατί μόνο για παρένθεση κάνει η ΕΣΚΑΚ και αυτοί που αρνήθηκαν να δώσουν αναβολή στην ομάδα που θρινεί!! Σε παρένθεση γιατί η μικροψυχία σας θα φύγει και δεν θα την θυμάται κανένας μας!! Σε παρένθεση γιατί είστε ανεπαρκείς για να λαμβάνετε αποφάσεις και δυστυχώς δεν είστε σε θέση να αξιολογείτε καταστάσεις!! Σε παρένθεση διότι αποδείξατε για ακόμη μια φορά ότι η ΑΝΘΡΩΠΙΆ για σας είναι λέξη άγνωστη!!)
ΜΠΡΆΒΟ σε όσες ομάδες τίμησαν την μνήμη του Μήτσου με ενός λεπτού σιγή!! ΕΣΚΑΚ πρωτοτυπείς σε άθλιες αποφάσεις. ΜΠΡΆΒΟ στην ομάδα σου ρε Μήτσο που σε τίμησε και δεν δέχτηκε να αγωνιστεί!! ΜΠΡΆΒΟ σας εκεί στην ΑΣΊΝΗ. ΕΣΚΑΚ 2020
Υγ: την απάντηση που έδωσε η ένωση στην ομάδα καλό θα ήταν να την γράψετε στα σχόλια! Εγώ πραγματικά ντρέπομαι να την γράψω!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates