Social Icons

Κυριακή 8 Μαρτίου 2020

Ποσειδώνας Διδύμων-Ατρόμητος Παναριτίου 1-1 .

Με ένα γκολ του τερματοφύλακα του στο 96΄λεπτό ο Ατρόμητος Παναριτίου απέδρασε με
τον βαθμό της ισοπαλίας από τα Δίδυμα .

Ο αγώνας στο πρώτο ημίχρονο δεν διεκδικεί δάφνες ποδοσφαιρικής ποιότητας αφού έγιναν μόνο δύο φάσεις και αυτές στο τελευταίο δίπλεπτο από τους γηπεδούχους .
Συγκεκριμένα στο 44΄λεπτό σέντρα του  Κέλλη από αριστερά στον Α.Οψιμούλη αυτός πλάσαρε ελάχιστα δίπλα από το δεξί δοκάρι του Μαλεβίτη . Ένα λεπτό αργότερα ο Μπροδήμας από θέση βολής μέσα στην περιοχή πλάσαρε πάνω στον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων .
Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο επιθετικά και στο 57΄λεπτό σε γύρισμα του  Α. Οψιμούλη από δεξιά η μπάλα έφτασε στο σημείο του πέναλτι και εκεί ο Τσίτσι με πλασέ άνοιξε το σκορ.
Από το σημείο αυτό οι φιλοξενούμενοι πήραν τα ηνία του αγώνα , έφεραν την μπάλα στην περιοχή του Μαμουτάι για να ισοφαρίσουν .
Στο τελευταίο δεκάλεπτο ένα ο Μαμουτάι κατέβασε τα ρολά σε σουτ του Ηλία Γκολέμη και σε εξ επαφής κεφαλιά Παπασαράντου ενώ δυνατό σουτ του Γκρίτζαλη η μπάλα έφυγε ελάχιστα δίπλα από το δεξί δοκάρι άουτ.
Ο Ποσιδώνας φωνάζει για μία φάση στο 75΄λεπτό όταν κάθετη μπαλιά του Κέλλη στον Α.Οψιμούλη ο πρώτος βοηθός σήκωσε την σημαία για οφσάιντ.
Η ισοφάριση ήρθε στο 96΄λεπτό όταν ο Πίτρης εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά η μπάλα έφτασε στο δεύτερο δοκάρι και εκεί ο Μαλεβίτης με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα .
Ποσειδώνας Διδύμων (Β.Οψιμούλης) : Μαμουτάι,Μπροδήμας , (64΄Τρέσα), Α.Κονδύλης (67΄Κωτσαράς), Ι.Οψιμούλης, Τσίτσι (86΄Κοροντίνης), Αντώνης Λαζάρου, Κέλλης, ( 90΄Ε.Προσύλης), Ανάργυρος Λαζάρου, Α.Οψιμούλης, Αντωνόπουλος, Σχοινάς.
Ατρόμητος Παν.Ναυπλίου : Μαλεβίτης, Δ.Μιχαλόπουλος, ( 84΄Χρονόπουλος), Πίτρης, Θ.Γκολέμης,Ε.Μιχαλόπουλος, Σαρακινιώτης , Παπασαράντος, Πάνος, Κοσμάς, Καλύβας,( 58΄Γκρίτζαλης),  Παπαιωάννου   ( 76΄Η.Γκολέμης).

Φωτό




















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates