Social Icons

Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020

Δεν Ξεχνώ : Πέρασαν έξι χρόνια από την επική νίκη της Ερμιονίδας μέσα στην Καλαμάτα (Φωτό-Βίντεο)

Σήμερα Κυριακή 16 Φεβρουαρίου συμπληρώνονται ακριβώς έξι  χρόνια από την μεγάλη
νίκη της Ερμιονίδας μέσα στην Καλαμάτα με σκορ 3-2. Μία νίκη που έδωσε σε μεγάλο βαθμό το πρωτάθλημα στην Ένωση και την άνοδο στην Football League. 


To ¨Πειρατικό" του Ρομπέρτο Μπολάνο μπήκε στο γήπεδο της Παραλίας για να πουλήσει ακριβά το τομάρι του . Στις εξέδρες περίπου 5000 !!!!!! Καλαματιανοί  ήταν έτοιμοι να "κατασπαράξουν " τους "κυανοκίτρινους" και με νίκη να περάσουν αυτοί στις πρώτες θέσεις τις βαθμολογίες . 

Αν και το ξεκίνημα δεν ήταν ιδανικό για την Ερμιονίδα αφού μόλις στο 20΄λεπτό βρέθηκε να χάνει με 2-0 από γκολ του Κωνσταντόπουλου και του Ηλιόπουλου .

Από το λεπτό αυτό οι τουρμπίνες της Ερμιονίδας πήραν φωτιά και ...... στο 30΄λεπτό το σκορ είχε γίνει 2-2 με δύο γκολάρες του Παναγιώτη Συμελίδη στο 24 και του Κώστα Βλαχόπουλου στο 30΄. 

ΩΩΩΩΩ Θεέ μου τι ηδονήηηηηη.......

5000 Καλαματιανοί να έχουν σκύψει στο κεφάλι να  παραμιλούν και στην μικρή εξέδρα των φιλοξενούμενων 500 και πλέον ( δεν έχει ξαναγίνει) να παραλυούν από ενθουσιασμό.
Η μεγαλύτερη ηδονή ήταν το δεύτερο γκολ του Παναγιώτη Συμελίδη στο 92΄λεπτό   . Είναι το λεπτό που δέχεσαι γκολ και πονάειιιιιιιιιιιιι.

Το σφύριγμα της λήξης βρίσκει την Ερμιονίδα νικήτρια και φίλαθλοι και ποδοσφαιριστές να βρίσκονται σε πελάγη ευτυχίας .


Η Επιστροφή στο Κρανίδι μοιάζει μαγική . Αυτοκίνητα με εκδρομείς και το λεωφορείο της αποστολής να έχουν δημιουργήσει ένα τεράστιο κονβόι .


Θεέ μου τι εποχές και σήμερα να παλεύεις να σωθείς με τον Πανηλειακό……

Φωτορεπορτάζ από την μαγική αυτή ημέρα

ΕΔΩ  ΕΔΩ  ΕΔΩ ΕΔΩ






























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates