Social Icons

Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020

Με σκόρερ τον Κωτσιαρίδη η Ερμιονίδα 2-0 τον Πανηλειακό.(φωτό)

Με δύο γκολ στα πρώτα 23 λεπτά του αγώνα η Ερμιονίδα κέρδισε τον Πανηλειακό με σκορ
2-0  χάρη σε δύο τέρματα του Ηλία Κωτσιαρίδη . Το σκορ θα μπορούσε να είχε πάρει διαστάσεις θριάμβου αν οι επιθετικοί της Ερμιονίδας ήταν πιο προσεκτικοί στην τελική τους προσπάθεια και βέβαια είχαν την ατυχία να βρεθούν απέναντι από ένα πολύ καλό τερματοφύλακα  της ομάδας του Πανηλειακού .


Στο 6΄λεπτό απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Escouredo έδιωξε δύσκολα στο δεύτερο δοκάρι ο Καρακίτσος.
Στο 7΄λεπτό η Ερμιονίδα άνοιξε το σκορ όταν ο Παναγόπουλος «γέμισε» στην καρδιά της άμυνας του Πανηλειακού εκεί διεκδίκησαν την μπάλα ο Μπαβέλης με τον Κυττάρη , η μπάλα έφυγε αριστερά στον ξεμαρκάριστο Κωτσιαρίδη ο οποίος σε κενή εστία άνοιξε το σκορ .
Στο 13΄λεπτό δυνατό σουτ του Eliot έξω από την περιοχή η μπάλα άουτ.
Στο 17΄λεπτό παράλληλη σέντρα του Eliot από δεξιά η μπάλα έφτασε στον Σταματελάτο ο οποίος αφού απέφυγε τον προσωπικό του αντίπαλο σούταρε πάνω από τα δοκάρια του Πατσογιώργου.
Στο 18΄λεπτό πολύ μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους να διπλασιάσουν τα τέρματά τους όταν ο Escouredo έβγαλε σέντρα από δεξιά στο δεύτερο δοκάρι στον Fernadez  , εκεί έδιωξαν οι αμυντικοί με την μπάλα να φτάνει στον Καρούτη ο οποίος σούταρε για να διώξει δύσκολα ο Καρακίτσος .
Στο 21΄λεπτό νέα διαγώνια σέντρα του Escouredo στο δεύτερο δοκάρι  από δεξιά , ο Fernadez δεν πρόλαβε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα .
Στο 23΄λεπτό ένα γκολ για σεμινάριο από την Ερμιονίδα όταν οι φιλοξενούμενοι εκτέλεσαν κόρνερ , η μπάλα έφτασε στην περιοχή της Ερμιονίδας  εκεί έδιωξαν οι αμυντικοί με τον Fernadez να γίνεται κάτοχος της μπάλας , αυτός έδωσε με την μία στον Escuredo ο οποίος με κάθετη μπαλιά έβγαλε τον Κωτσιαρίδη απέναντι από τον Καρακίτσο ο οποίος πλάσαρε και 2-0 .
Στο 35΄λεπτό νέα μεγάλη ευκαιρία να γίνει το 3-0 όταν ο Μερκούρη μετά από κάθετη του Escuredo βγήκε απέναντι από τον Καρακίτσο πλάσαρε για να διώξει σωτήρια ο τερματοφύλακας του Πανηλειακού .
Στο 40΄λεπτό νέα κάθετη μπαλιά του Παναγόπουλου στον Fernadez ο οποίος πλάσαρε για να διώξει σωτήρια σε κόρνερ ο Καρακίτσος.
Στο 44΄λεπτό δυνατό φαλταριστό σουτ του Καρούτη έδιωξε δύσκολα ο Καρακίτσος στην αριστερή του γωνία .
Στο 52΄λεπτό ο Escuredo προσπάθησε να πιάσει κεφαλιά ύστερα από σέντρα του Μερκούρη όμως πρόλαβαν και έδιωξαν οι αμυντικοί .
Στο 55΄λεπτό απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπάλα έδιωξε ο Πατσογιώργος.
Στο 59΄λεπτό σουτ του Escuredo από το ύψος της περιοχής μπλόκαρε ο Καρακίτσος στην δεξιά του γωνία .
Στο 71΄λεπτό ο Μπάλας εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά  στον Σταματελάτο ο οποίος έπιασε αδύναμη κεφαλιά από το σημείο του πέναλτι για να μπλοκάρει ο Πατσογιώργος.
Στο 73΄λεπτό παράλληλη σέντρα του Μπάλα από αριστερά , ο Μπαβέλης μπροστά από τον Πατσογιώργο έδιωξε δύσκολα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι σε κόρνερ.
Στο 76΄λεπτό πολύ μεγάλη ευκαιρία για την Ερμιονίδα να κάνει το 3-0 όταν ο Κωτσιαρίδης σέντραρε από δεξιά και ο Παπακωνσταντίνου μόνος απέναντι από τον Καρακίτσο πλάσαρε για να διώξει σωτήρια ο τερματοφύλακας του Πανηλειακού σε κόρνερ.
Στο 77΄λεπτό μακρινό σουτ του Escuredo απέκρουσε  δύσκολα ο Καρακίτσος η μπάλα έφυγε προς το σημείο του πέναλτι όπου την τσίμπησε ο Καρούτης για να διώξει και πάλι ο Καρακίτσος.
Στο 82΄λεπτό παράλληλη σέντρα του Καρούτη από δεξιά η μπάλα έφτασε στον Παπακωνσταντίνου ο οποίος με σουτ έστειλε την μπάλα ελάχιστα δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Καρακίτσου.
 Στο 88΄λεπτό απευθείας εκτέλεση φάουλ του Escuredo η μπάλα λίγο πάνω από στην δεξιά συμβολή των δοκαριών του Πανηλειακού .
Στο 92 λεπτό αποβλήθηκε ο Fernadez από τον πάγκο της Ερμιονίδας με δεύτερη κίτρινη .
Στο 93΄λεπτό αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα και ο Π.Τσιγκρήλας του Πανηλειακού .

Ερμιονίδα ( Δ.Νόλης) : Πατσογιώργος. Παναγόπουλος, Παπαεμμανουηλίδης, ( 92΄Ν.Μερτύρης), Βιρβίλης, Καρούτης, Μπαβέλης, Μερκούρη Barbero, Κωτσιαρίδης,( 84΄Πολιανίδης),  Escuredo, ( 92΄Μυτσιούδης), Fernadez. ( 70΄Παπακωνσταντίνου).
Πανηλειακός ( Σπ.Αντωνόπουλος) : Καρακίτσος, Κωστόπουλος, Δαλαβούρας, Δ.Τσιγκήλας, Κυττάρης,( 46΄Μπάλας),  Λίλας, Τσαμπούρης,( 58΄Λούσκος),  Σταματελάτος, Eliot, Π.Τσιγκρήλας, Τσαγκάρης.

Φωτορεπορτάζ 





































 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates