Social Icons

Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2019

Στην Μικτή Παλαιμάχων Ελλάδας έπαιξε ο Γιάννης Παπαντωνίου για το 3ο φιλανθρωπικό ποδοσφαιρικό τουρνουά, που διοργάνωσε η ΕΡΑ ΣΠΟΡ 101,8 .

ΠΗΓΗ : a-sports.gr
Κέφι και χαρά για τον αθλητισμό και τη ζωή με τη σκέψη στον συνάνθρωπο, που έχει

ανάγκη! Αυτός ήταν ο ιερός σκοπός του 3ου φιλανθρωπικού ποδοσφαιρικού τουρνουά, που διοργάνωσε η ΕΡΑ ΣΠΟΡ 101,8 το Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2019 στο γήπεδο Τραχώνων…

Οι δημοσιογράφοι στο αμιγώς αγωνιστικό κομμάτι κοντραρίστηκαν με παλιές δόξες της μπάλας από την Μικτή Παλαιμάχων Ελλάδας, αλλά και τις ομάδες της Μικτής Σερίφου και της υποδιεύθυνσης της Δίωξης Ναρκωτικών Αττικής σε συμβολικούς αγώνες 40λεπτης διάρκειας…
Και ο μεγάλος νικητής ήταν η προσφορά, αφού γέμισε ένα φορτηγό με τρόφιμα πρώτης ανάγκης, τα οποία δόθηκαν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Κιβωτού του Κόσμου!
Μπάλα, λοιπόν, εορταστική λίγο πριν την Πρωτοχρονιά για καλό σκοπό από την ΕΡΑ ΣΠΟΡ, που πρωτοστατεί στο κοινωνικό πρόσωπο της ΕΡΤ!
Από την ΕΡΑ Σπορ ήταν εκεί ο διευθυντής της Τάσος Επιτρόπου, όπως και οι (είτε από το δημόσιο αθλητικό ραδιόφωνο είτε γενικότερα την οικογένεια της ΕΡΤ) οι: Δημήτρης Κωνσταντινίδης, Βασίλης Κούβαλης, Νίκος Παγιωτέλης, Θωμάς Μάνδαλος, Γιάννης Παπαγεωργίου, Δημήτρης Καϊμάς, Βασίλης Παπανικολάου, Πέτρος Μαυρογιαννιδης, Μπάμπης Παπάζογλου, Νίκος Κουνούπης, Σταύρος Λάρδης, Σταύρος Καμενίδης, Τάσος Μπασιούκας, Τάσος Δρακοτός και Μπάμπης Πλάγος.
Από τη Μικτή Παλαιμάχων Ελλάδας το παρών έδωσε  παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ποσειδώνα Διδύμων Γιάννης Παπαντωνίου  και οι: Ανδρέας Μπονόβας, Νόνι Λίλα, Νίκος Βαμβακούλας, Τάσος Στράτζαλης, Χρήστος Αρβανίτης, Παναγιώτης Κελεσίδης, Θανάσης Μπέλλος, Χρήστος Καλτσάς, Λάμπρος Γεωγιάδης, Ιβάν Ρούσεφ, Νίκος Πατσιαβούρας, Γιάννης Αντωνόπουλος, Στέλιος Τουλγκέρογλου.
Όσο για το επόμενο ραντεβού όλων; Ανανεώθηκε ήδη για το Πάσχα του 2020! Και πράγματι τέτοιες πρωτοβουλίες αξίζουν όχι μόνο την προβολής και συγχαρητηρίων, αλλά και τη στήριξη όλων μας, αφού δείχνουν το δρόμο για δράσεις προς όφελος κοινωνικών ομάδων, που αντιμετωπίζουν δυσκολίες…
















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates