Social Icons

Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2019

Με σκορερ τον Κυριανό στο 86 ο Ηφαιστος 1-0 τον Αθηναικό.

Ο Κυριανός στο 86΄λεπτό πετυχαίνει το 1-0.
Πιο εύκολα απ ότι δείχνει το τελικό σκορ κέρδισε ο Ηφαιστος Περιστερίου την ιστορική
ομάδα του Αθηναϊκού στην έδρα του με σκορ 1-0 στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής για την ΕΠΣ Αθηνών.
Να ενημερώσουμε ότι ο αγώνας έγινε μπροστά σε περίπου 300 θεατές. 
Οι γηπεδούχοι έχασαν πολλές ευκαιρίες για ένα μεγαλύτερο σκορ αφού έχασαν πολλές ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ με αιχμή δόρατος τον Νησαριώτη ο οποίος έχασε τουλάχιστον δύο κλασικές ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο .
Στο 30΄λεπτό κεφαλιά του Καλκανάκου η μπάλα πήγαινε στα δίχτυα και την τελευταία στιγμή έδιωξε στην δεξιά του γωνία ο Μανωλικίδης . Στο 41΄λεπτό ο ίδιος ποδοσφαιριστής είδε το πλασέ του μέσα από την περιοχή να φεύγει άουτ. Τρία λεπτά αργότερα πάλι πρωταγωνιστής ο Καλκανάκος ο οποίος από ευνοϊκή θέση σούταρε να διώξει δύσκολα ο τερματοφύλακας του Αθηναϊκού.Στο 64΄λεπτό εκτέλεση φάουλ από τον Σκούμα από για τον Αθηναϊκό η μπάλα έφυγε ελάχιστα δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Στουραίτη. Στο 75΄λεπτό εκπληκτική φάση μπροστά στην εστία του Αθηναϊκού όταν ο Νησαριώτης έπιασε κεφαλιά εξ επαφής μέσα από την περιοχή και ο τερματοφύλακας του Αθηναικού έκανε την απόκρουση του αγώνα στέλνοντας την μπάλα κόρνερ. Εκτελέστηκε το κόρνερ από δεξιά και στο δεύτερο δοκάρι ο Νησαριώτης δεν πρόλαβε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα. Στο 86΄λεπτό ήρθε η λύτρωση για τους γηπεδούχους σε μία φάση που δεν "μύριζε" γκολ. Ο νεοεισελθών Κυριανός εκμεταλλεύτηκε λάθος των αμυντικών του Αθηναϊκού μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε τον Μανωλικίδη ανοίγοντας το σκορ μέσα σε αποθέωση από τους φιλάθλους του Ηφαίστου.


ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Στουραΐτης, Χάιδας, Λεβέντης, Ντάτσι, Φειδαίος, Τσάτσα, Καλκανάκος (63’ Παπαγιάννη), Ζαφειράτος, Νησαριώτης (90’ Τζωρτζάκης), Μπράτι (70’ Ζαγκλής), Γόνης (76’ Κυργιανός).
ΑΘΗΝΑ’Ι’ΚΟΣ: Μανωλικίδης, Τσολάκος, Ζάχος, Βασιλείου, Φυσσαράκης, Λαζάρου (87’ Λεπτάκης), Αγγελόπουλος, Βέλλης Τσονάκης, Μακροδήμας (63’ Γκίκας), Σκούμας.







































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates