Social Icons

Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2019

Την ήττα με 1-0 γνώρισε η Ερμιονίδα στο Διαβολίτσι.

Την ήττα με 1-0 γνώρισε η Ερμιονίδα στο Διαβολίτσι από την ομώνυμη ομάδα με σκορ 1-0
στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής στον 7ο όμιλο της Γ΄Εθνικής. Οι γηπεδούχοι αιφνιδίασαν την Ερμιονίδα στα πρώτα λεπτά του αγώνα πετυχαίνοντας το γκολ της νίκης το οποίο και κράτησαν μέχρι το τέλος .


Συγκεκριμένα.


Γκολ με το Καλημέρα για τους γηπεδούχους μόλις στο 2΄λεπτό ο Σταματελόπουλος έβγαλε σέντρα από δεξιά και ο Γεωργιόπουλος με καρφωτή κεφαλιά άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους.
Στο 14΄λεπτό απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Εσκουρέδο η μπάλα έφυγε άουτ.
Στο 17΄λεπτό σέντρα του Παπαεμμανουηλίδη από αριστερά , η μπάλα έφτασε στον Κωτσαρίδη που σούταρε για να αποκρούση ο Καλογερόπουλος.
Στο 19΄λεπτό κεφαλιά του Βιρβίλη δεν ανησύχησε ο Καλαγερόπουλος.
Στο 42΄λεπτό κεφαλιά του Εσκουρέδο η μπάλα έφυγε άουτ.
Στο 68΄σουτ του Κυριαζόπουλου απέκρουσε ο Κύρου και στο 75΄λεπτό σουτ του Μουλιάτου έδιωξε σε κόρνερ ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων

Α.Ο.ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ (Κώστας Παλαμάρας-Νίκος Κακαλέτρης): Καλογερόπουλος, Σταματελόπουλος, Χότζα (62΄ Λιόλιος), Σεντεμέντες, Γεωργιόπουλος, Μπαλόπουλος, Γραμματικόπουλος (72΄ Αθανασόπουλος), Βιγιαφάνες (86΄ Τσαλάκου), Κυριαζόπουλος, Πιτσιλής, Τζανετέας (55΄ Μουλιάτος)
ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ (Δημήτρης Νόλης): Κύρου, Παναγόπουλος, Παπαεμμανουιλίδης, Βιρβίλης, Καρτσαμπάς, Καρούτης, Τριμπόνιας (59΄ Φερνάντες), Μπαρμπέρο (86΄ Μερκούρης), Ποζατζίδης, Εσκουρέδο, Κωτσιαρίδης (78΄ Κατσιαμίτας)
Τα στοιχεία του αγώνα τα πήραμε από το https://sport365.gr/ και τις φωτογραφίες από την ομάδα που έχει το Διαβολίτσι στο facebook.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates