Social Icons

Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2019

Στοίχημα στο… σεντόνι με picks από 1.85 ως 4.15!

Κι όμως, η παράδοση για Μπαρτσελόνα και Ιντερ είναι σχετικά μικρή για την ιστορία τους
στα Κύπελλα Ευρώπη, από την άνοιξη του 2003 (στη β’ φάση των ομίλων, τότε) συναντήθηκαν τέσσερις φορές, οι τρεις σε ομίλους και φυσικά υπάρχουν τα αξέχαστα ημιτελικά του 2009-10, σεζόν που… δύο φορές και η οποία κατέληξε με πρωταθλήτρια Ευρώπης την Ιντερ του Ζοσέ Μουρίνιο! Στους ομίλους, το ματς στο «Τζιουζέπε Μεάτσα» έληξε 0-0 και στη Βαρκελώνη 2-0 (με γκολ των Πικέ και Πέδρο). Στα ημιτελικά, οι Λομβαρδοί έκαναν εκπληκτικό ματς στο Μιλάνο νικώντας με 3-1 με γκολ των Σνάιντερ, Μαϊκόν και Μιλίτο… απαντώντας στο τέρμα του Πέδρο από το 19’ και στη ρεβάνς του «Καμπ Νου» ο Ζοσέ Μουρίνιο, μετά την αποβολή του Τιάγκο Μότα στο 28’… έβαλε μπροστά το πούλμαν της Ιντερ: 1-0 οι Καταλανοί με γκολ του Πικέ σο 84’, η πρόκριση στους «νερατζούρι»!

Η Μπαρτσελόνα με Ιταλούς έχει 28-18-16 σε όλα και 20-5-5 στη Βαρκελώνη, όπου είναι αήττητη από τον Σεπτέμβριο του 2000 και το 2-0 από τη Μίλαν σε όμιλο, οι Κόκο και Μπίερχοφ τα γκολ τότε της ομάδας του Αλμπέρτο Τζακερόνι, με τον (μετέπειτα της ΑΕΚ) Γιόρενς Σέρα Φερέρ στον πάγκο η Μπάρτσα. Εκτοτε, 12-5-0 η Μπάρτσα!


Πρώτη φορά στην ιστορία συναντιούνται Λίβερπουλ και Σάλτσμπουργκ. Οι «reds» έχουν 4-1-1 ενάντια σε Αυστριακούς και η μόνη ήττα ήρθε την τελευταία φορά που τους βρήκαν στο δρόμο τους, στα προκριματικά του Champions League το 2004, με 1-0 από την Γκράτσερ. Ωστόσο η ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ προκρίθηκε χάρη στο 2-0 του πρώτου αγώνα και, λίγους μήνες αργότερα, στεφόταν πρωταθλήτρια Ευρώπης στην Κωνσταντινούπολη και στον αξέχαστο τελικό με τη Μίλαν. Σε εκείνα τα ματς, επιθετικό δίδυμο ήταν ο Τζιμπρίλ Σισέ με τον Μίλαν Μπάρος και τα γκολ είχε σημειώσει ο Στίβεν Τζέραρντ
Η Σάλτσμπουργκ δεν έχει νικήσει ποτέ αγγλική ομάδα, σε δύο περιπτώσεις, αμφότερες στο UEFA: το 2006 έφερε 2-2 εντός και ήττα 2-0 εκτός με την Μπλάκμπερν, έχοντας προπονητή τον Τζιοβάνι Τραπατόνι, και το 2010 ηττήθηκε με 0-2 και 0-3 από τη Σίτι.


Διαβάστε ΕΔΩ το πλήρες άρθρο και τα προγνωστικά από τον Νίκο Μποζιονέλο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates