Social Icons

Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2019

H αποστολή του Α.Ο.Τσιλιβή στην Ερμιονίδα.


Πηγή : http://ioniansports.gr
Μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού Ζαχάρως την περασμένη εβδομάδα, ο ΑΟ Τσιλιβή
ταξιδεύει στο Κρανίδι για να αντιμετωπίσει την ομάδα της Ερμιονίδας. Οι νησιώτες με ανεβασμένη ψυχολογία θέλουν να σταθούν όρθιοι απέναντι σε μια έμπειρη ομάδα όπως είναι αυτή της Ένωσης και να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα την Κυριακή στις 13.00
Η νίκη της περασμένης Κυριακής έχει φτιάξει την ψυχολογία των παικτών και αυτό φαίνεται πλέον στις προπονήσεις που υπάρχει όρεξη για δουλειά. Η ομάδα του Πέτρου Τσούκλη είναι αποφασισμένη να πουλήσει ακριβά το τομάρι της στο Κρανίδι ευελπιστώντας ότι όλα θα πάνε καλά και η επιστροφή στο νησί της Ζακύνθου θα είναι ευχάριστη και όχι δυσάρεστη.
Το ματς για τους νησιώτες θα είναι ακόμα πιο δύσκολο από αυτό με τον Διαγόρα, καθώς ο τεχνικός της Ερμιονίδας Δημήτρης Νόλης  έχει φτιάξει μια ομάδα συμπαγή που τρέχει και πρεσάρει σε όλο το γήπεδο. Για αυτό τον λόγο άπαντες θα πρέπει να είναι υποψιασμένοι για αυτό που θα αντιμετωπίσουν. Στο αγωνιστικό κομμάτι την πέμπτη η προπόνηση έγινε στο γήπεδο του ΑΟ Τσιλιβή με το τεχνικό τιμ να έχει στην διάθεση του όλους τους ποδοσφαιριστές.
Ο τεχνικός της ομάδας Πέτρος Τσούκλης επικεντρώθηκε στην αμυντική λειτουργία με ασκήσεις τακτικής. H προπόνηση της Παρασκευής έγινε μετ΄ εμποδίων καθώς οι καιρικές συνθήκες ήταν άσχημες και ο τεχνικός της ομάδας δεν ήθελε να ρισκάρει πιθανούς τραυματισμούς. Για αυτό τον λόγο το μεσημέρι του Σαββάτου θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία ή στο στάδιο ή στο γήπεδο του Πλάνου.
Στο αγωνιστικό κομμάτι ο βορειοελλαδίτης τεχνικός δεν θα κάνει αλλαγές στο βασικό σχήμα πλην του Νταφέ ο οποίος θα αποχωρήσει από τον Σύλλογο για να πάει σε ομάδα της Α΄ κατηγορίας ΕΠΣ Ζακύνθου, το αν θα είναι στην αποστολή αυτό θα αποφασιστεί το μεσημέρι του Σαββάτου.
Στο ρόστερ της ομάδας έχει προστεθεί ο επιθετικός Δημήτρης Υψηλός (φωτο)   Πρόκειται για παίκτη που αγωνίζεται καλά τόσο ως σέντερ φορ, όσο και ως εξτρέμ και θα δώσει πολύτιμες λύσεις στον σύλλογο του Πλάνου για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής πέρσι ήταν στα Τρίκαλα, ενώ έχει περάσει και από τον ΠΑΟ Κουφαλίων, τον Εδεσσαϊκό , τον Καμπανιακό , τον Εθνικό Ν. Αγιονερίου και το Στρατώνι.
Η αποστολή της ζακυνθινής ομάδας θα αναχωρήσει από το λιμάνι της Ζακύνθου το μεσημέρι του Σαββάτου. Το ματς θα διεξαχθεί το μεσημέρι της Κυριακής στις 13.00 έτσι ώστε η ομάδα να επιστρέψει και πάλι με το βραδινό πλοίο και πάλι στη Ζάκυνθο. Διαιτητής τους αγώνα θα είναι ο Σπύρος Λιάρος από την Λακωνία με βοηθούς  τους Σόβολο και Ισακοβίδη από την ίδια σύνδεσμο.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates