Social Icons

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2019

Πήρε το ντέρμπι της Ερμιονίδα η Κορωνίδα Κοιλάδας. -Κέρδισε τον Ποσειδώνα Διδύμων 2-0.

Ένα ντέρμπι με άρωμα πολλών δεκαετιών παλαιότερων ετών  απόλαυσαν οι 450 και πλέον φίλαθλοι που
βρέθηκαν στο γήπεδο της Κοιλάδας για να παρακολουθήσουν το ντέρμπι της Ερμιονίδας μεταξύ της τοπικής Κορωνίδας και του Ποσειδώνα Διδύμων.
Ένα ντέρμπι πού τα είχε όλα , ένταση , νεύρα , γκολ , δοκάρια έντονες διαμαρτυρίες αλλά ευτυχώς χωρίς αποβολές.
Και οι δύο ομάδες έχουν έντονα παράπονα από την διαιτησία του Σπύρου Αντωνόπουλου . Οι μέν φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται για την φάση του γκολ -πέναλτι των γηπεδούχων όταν ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων Χρήστου βρισκόταν στο χορτάρι τραυματισμένος και ο διαιτητής έπρεπε να διακόψει τον αγώνα και οι γηπεδούχοι στην φάση του 48΄λεπτού όταν ο Μούγιος ανέτρεψε τον Μπιτζή στην περιοχή και αντί να σφυρίξει την εσχάτη των ποινών είπε «παίζετε».

Το φιλμ του αγώνα

Στο 8΄λεπτό σουτ του Καμπιώτη από αριστερά η μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτίων του Χρήστου.
Στο 15΄λεπτό ο Τσίτσης εκτέλεσε φάουλ από αριστερά η μπάλα «έσκασε»  μπροστά στον Αλευρά , έκανε προβολή ο Λαζάρου όμως η μπάλα έφυγε πάνω από τα δοκάρια άουτ.
Στο 22΄λεπτό ο Χρήστου συγκρούστηκε με συμπαίκτη του μέσα στην περιοχή με αποτέλεσμα να βρεθεί στο έδαφος η φάση συνεχίστηκε , με τον Τζιέρη να γίνετε κάτοχος της μπάλας έξω από την περιοχή , να σουτάρει και ο Αντωνόπουλος να αποκρούει την μπάλα με το χέρι . Στην συγκεκριμένη φάση όπως προαναφέραμε ο τερματοφύλακας του Ποσειδώνα βρισκόταν τραυματίας στο χορτάρι. Μετά από καθυστέρηση τουλάχιστον 4-5 λεπτών από τις διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων ο Καμπιώτης από την άσπρη βούλα ευστόχησε ανοίγοντας το σκορ.
Στο 36΄λεπτό απευθείας εκτέλεση φάουλ του Παπασταύρου η μπάλα έφυγε ελάχιστα δίπλα από το δεξί δοκάρι άουτ.
Στο 40΄λεπτό μεγάλη ευκαιρία για την Κορωνίδα να διπλασιάσει τα τέρματα της όταν σέντρα του Παπασταύρου από δεξιά ο Μπιτζής κέρδισε κεφαλιά από τον Χρήστου στέλνοντας την μπάλα ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι άουτ.
Στο 40΄λεπτό ο Αποστόλου πήρε την θέση του Χρήστου  κάτω από τα δοκάρια.
Στο 42΄λεπτό πολύ μεγάλη ευκαιρία για τον Ποσειδώνα να ισοφαρίσει όταν μετά από κάθετη μπαλιά του Τσίτση ο Κέλλης μπροστά από τον Αλευρά προσπάθησε να τον πλασάρει όμως ο τερματοφύλακας της Κορωνίδας έδιωξε σωτήρια , η μπάλα έφυγε αριστερά και ο Α.Οψιμούλης με νέο φαλτσαριστό σουτ έστειλε την μπάλα ελάχιστα πάνω από τα δοκάρια.
Στο 43΄λεπτό παράλληλη σέντρα του Παπασταύρου από αριστερά μπλόκαρε μπροστά από τους επιθετικούς της Κορωνίδας ο Αποστόλου.
Στο 44΄λεπτό δυνατό σουτ του Αντωνόπουλου μπλόκαρε ο Αλευράς.
Στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων δυνατό σουτ του Σαμαρά έξω από την περιοχή τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Αποστόλου.
Στο 48΄λεπτό η φάση που διαματρτύρονται οι γηπεδούχοι όταν ο Μπιτζής «μπήκε» από αριστερά» και την ώρα που ήταν να σουτάρει ο Γιάννης Οψιμούλης τον ανέτρεψε με τον διαιτητή Αντωνόπουλο να λέει «παίζετε».
Στο 50΄λεπτό παράλληλη σέντρα του Τζιέρη από αριστερά ο Μπιτζής δεν πρόλαβε να πλασάρει τον Αποστόλου.
Στο 52΄λεπτό η Κορωνίδα διπλασίασε ……… τα δοκάρια της όταν ο Μπιτζής με δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έστειλε την μπάλα να αποκρουστεί από την δεξιά συμβολή των δοκαριών του Αποστόλου.
Στο 71΄λεπτό σουτ του Α.Οψιμούλη πάνω στην κίνηση μπλόκαρε ο Αλευράς.
Στο 72΄λεπτό σου του Τζιέρη η μπάλα πάνω από τα δοκάρια άουτ.
Στο 76΄λεπτό πολύ μεγάλη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίσουν όταν ο Σχοινάς βρέθηκε απέναντι από τον Αλευρά πλάσαρε για να διώξει σωτήρια ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων.
Στο 79΄λεπτό μεγάλη ευκαιρία για την Κορωνίδα να κάνει το 2-0 όταν καρφωτή κεφαλιά του Παπαϊωάννου μέσα από την περιοχή η μπάλα «έσκασε» μπροστά στον Αποστόλου , χτύπησε στα χέρια του και έφυγε πάνω από τα δοκάρια άουτ.
Στο 88΄λεπτό ο Μπιτζής αφού πίεσε τον Ι.Οψιμούλη και Μούγιο που είχαν την μπάλα την πήρε μπήκε στην περιοχή και με πλασέ μέσα σε ντελίριο ενθουσιασμού έκανε το τελικό 2-0.
Κορωνίδα Κοιλάδας (Θ.Τσιρόπουλος) : Αλευράς, Μπάζος (80΄Καρανάσιος), Μπιτζής, ( 90+4 Παύλου ) Σελλής, Τζιέρης, Γιαννακόπουλος, ( 65΄Μέγας), Σαμαράς, Ντανιελ, Παπαιωάννου, Καμπιώτης ( 90΄Ελένης), Παπασταύρου
Ποσειδώνας Διδύμων ( Β.Οψιμούλης) : Χρήστου (λ.τρ.40΄Αποστόλου), Τρέσα, ( 68΄Δίμηζας), Λαζάρου, Μούγιος, Τσίτσης, Ι.Οωιμούλης, Κέλλης, Προσύλης, Α.Οψιμούλης), Αντωνόπουλος, ( 86΄Κοροντίνης), Σχοινάς.

Φωτορεπορτάζ




 



















































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates