Social Icons

Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2019

Ποσειδώνας Διδύμων-Τροιζηνιακός 2-0.(Φωτό).

Την νίκη με 2-0 πήρε ο Ποσειδώνας Διδύμων στο γήπεδο του με σκορ 2-0 απέναντι στον
Τροιζηνιακό για την Πέμπτη αγωνιστική.

Σημαντικές απουσίες και για τις δύο ομάδες ήταν αυτές των Μπάρδη, Ι.Οψιμούλη, Τρέσα, Δ.Προσύλη, Μούγιου , Αποστόλου και Χρήστου για τους γηπεδούχους ενώ από τους φιλοξενούμενους έλλειπαν ο Σούχλας , ο Βασιλέρης και ο Λάμπρου.
Τα γκολ του αγώνα από τους γηπεδούχους μπήκαν στο πρώτο μισάωρο του αγώνα ενώ και οι δύο ομάδες τελείωσαν τον αγώνα με δέκα ποδοσφαιριστές αφού αποβλήθηκε ο Κέλλης για τον Ποσειδώνα και ο Σταματέλλος για τον Τροιζηνιακό .
Στο 2΄λεπτό ο Κορδαλής πέτυχε γκολ με το χέρι ύστερα από φάουλ και ο διαιτητής Μανούχος σωστά ακύρωσε το γκολ δείχνοντας ταυτόχρονα κίτρινη κάρτα στον επιθετικό του Τροιζηνιακού.
Στο 5΄λεπτό παράλληλη σέντρα του Σχοινά από δεξιά η μπάλα έφτασε στον αμαρκάριστο Αντωνόπουλο ο οποίος δεν έπιασε το σουτ όπως το ήθελε και ο Κατσαούνης μπλόκαρε.
Στο 18΄λεπτό μπαλιά τρύπα στην πλάτη της άμυνας των φιλοξενούμενων από τον Αντωνόπουλο ο Α. Οψιμούλης με δυνατό σουτ στην δεξιά γωνία του Κατσαούνη άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους.
Στο 21΄λεπτό παράλληλη σέντρα του Καλυβόπουλου ο Κατσέλη δεν πρόλαβε την μπάλα και ο Μαμουτάι μπλόκαρε.
Στο 28΄λεπτό παράλληλη μπαλιά του Μπουρίκα μπλόκαρε ο Μαμουτάι μπροστα από τον Σταματέλλο.
Στο 30΄λεπτό ο Σχοινάς βρέθηκε απέναντι από τον Κατσαούνη προσπάθησε να τον πλασάρει , ο τερματοφύλακας του Τροιζηνιακού έδιωξε και ο Κέλλης που καιροφυλακτούσε με μακρινό πλασέ έξω από την περιοχή έκανε το 2-0.
Στο 34΄λεπτό ο Κέλλης αντίκρισε την κόκκινη κάρτα του Μανούχου για εξύβριση αντιπάλου.
Στο 47΄λεπτό μεγάλη ευκαιρία για τον Τροιζηνιακό να μειώσει όταν ο Σταματέλλος έβγαλε σέντρα από δεξιά , η μπάλα έφτασε στον Δελαπόρτα ο οποίος μόνος του με τον Μαμουτάι σούταρε πάνω στον τερματοφύλακα των γηπεδούχων.
Στο 52΄λεπτό σουτ του Αντωνόπουλου άουτ.
Στο 63΄λεπτό νέα κόκκινη κάρτα αυτή την φορά για τους φιλοξενούμενους στον Σταματέλλο για εξύβριση σε αντίπαλο.
Ποσειδώνας Διδύμων (Β.Οψιμούλης) : Μαμουτάι, Α.Κονδύλης, ( 56΄Μπροδήμας), Δήμιζας, Κοροντίνης, Σ.Κονδύλης, Τσίτσι, Κέλλης, Λαζάρου, Α.Οψιμούλης,(89΄Γκιονάι),  Αντωνόπουλος, ( 92΄Μπινιάρης), Σχοινάς.
Τροιζηνιακός ( Χρ.Αγγελόπουλος) : Κατσαούνης, Α.Βλάχος, ( 85΄Σταύρου), Δελαπόρτας, Καλύβας, Μικρός, Μπατζάβαλης,( 68΄Ταλαμπέκος),  Καλυβόπουλος, Σταματέλος, Κατσέλη, Μπουρίκας, Κορδαλής ( 64΄Κατσίγκρας).


Φωτορεπορτάζ




















































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates