Social Icons

Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2019

Η Κορωνίδα Κοιλάδας κατέβαλε εκτός έδρας τον Παναυπλιακό με 5-0.

Πραγματική καταιγίδα η Κορωνίδα Κοιλάδας ισοπέδωσε τον Παναυπλαικό στην Αγία Τριάδα
φιλοδωρώντας τον με πέντε γκολ.  
Μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα ο Παναγιώτης Μπιτζής ο οποίος πέτυχε το πρώτο του χατ τρικ με τα χρώματα της Κορωνίδας . Τα άλλα δύο ο Τζιέρης και ο Καμπιώτης.
Στο 15΄λεπτό ο Τζιέρης με ωραία σέντρα σημάδεψε το κεφάλι του Μπιτζή και αυτός στα δίχτυα για να γίνει το 0-1.
Στο 24΄λεπτό ο δημιουργός του πρώτου γκολ ήταν ο σκόρερ του δεύτερου τέρματος. Συγκεκριμένα ο Παπασταύρου εκτέλεσε κόρνερ και ο Τζιέρης με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για να γίνει το 0-2.
Στο 33΄λεπτό ο Τζιέρης με κάθετη μπαλιά στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων έδωσε στον Καμπιώτη και αυτός ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-3.
Στο 57΄λεπτό ο Μπιτζής με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 0-4.
Στο 69΄λεπτό ο Σαμαράς με μπαλιά έβγαλε τον Μπιτζή τετ α τετ με τον Μερκούρι και ο 24χρονος επιθετικός της Κορωνίδας με πλασέ έκανε το τελικό 0-5.
Παναυπλιακός : Μερκούρι, Ζέρβας, Σαραβάκος, ( 66΄Γκαβάς), Σχίζας, Κωνσταντίνου, Σάνκα, Γιωργή, Παπαμάρκου, ( 79΄Κασσάνος), Χίσος,( 46΄Χρόνης),  Καραγκούνης, Γκανάς (85΄Βουρνάζος).
Κορωνίδα Κοιλάδας  (Θ.Τσιρόπουλος) : Αλευράς, Παπασταύρου, ( 82΄Δεστές),Στ.Μπάζος (70΄Γιαννακόπουλος), Μπιτζής, Σελλής, Τζιέρης, Μέγας, ( 70΄Καρανάσιος), Σαμαράς, Ντάνιελ, Παπαϊωάννου,( 79΄Παύλου),  Καμπιώτης.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates