Social Icons

Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2019

Ιστορίες με Μαραντόνα, Πίρλο και… Καζιγιάμα

Παροξυσμός εδώ και ημέρες στη Λα Πλάτα με την πρόσληψη του Ντιέγο Μαραντόνα στον
πάγκο. Δυστυχώς όμως, προπονητικά, δεν έχει κάνει και κάτι το αξιόλογο, περισσότερο έμεινε μόνο στην εθνική Αργεντινής, δύο χρόνια και αποχώρησε μετά την αποτυχία στο Μουντιάλ της Νότιας Αφρικής. Στο παρελθόν έχει δουλέψει μεταξύ άλλων στην Αλ Ουάσλ και την Φουζαϊριάχ των ΗΑΕ, στη SuperLiga είχε κάτσει για λίγο στον πάγκο της Ράσινγκ το ’95, ήτοι 24 χρόνια πριν (!). Την οποία Ράσινγκ αντιμετωπίζει σήμερα, στο ντεμπούτο του με τη Χιμνάσια. Η οποία Χιμνάσια έχει από τον Φεβρουάριο του ’13 να νικήσει υποδεχόμενη τη Ράσινγκ, 0-1-3 έκτοτε με τρία σερί διπλά, μετράει τέσσερις σερί ήττες στο φετινό, η ρε Ράσινγκ έκανε την πρώτη της νίκη με 3-1 επί της Γοδόι.



Ο Παναθηναϊκός ήταν μέτριος προς κακός στη Λαμία, απ’ όπου έφυγε με 1-1, και ναυάγιο με τον ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ όπου τα τρία γκολ ήταν μάλλον λίγα. Δεν δείχνει να έχει τρόπο βελτίωσης το «τριφύλλι» που άλλαξε… ρότα κι αντί για ταλαντούχους Ελληνες παίκτες, γέμισε την ομάδα με ξένους αμφιβόλου αξίας ενώ θα του λείψει και ο τιμωρημένος Κουρμπέλης. Όχι δεν σκοράρει, δεν έχει τρόπο να παίξει για να σκοράρει. Ο Αρης είναι με υπηρεσιακό τον Απόστολο Τερζή μετά την ήττα στον Βόλο, εντός «Κλεάνθης Βικελίδης» πάντως βγάζει ανταγωνιστικότητα έως τώρα. Τελευταία του νίκη στη Θεσσαλονίκη επί του ΠΑΟ, το 1-0 του Φεβρουαρίου του ’13 με γκολ του Νούνο στο 89’ (έκτοτε έπαιξαν μόνο άλλες δύο φορές), στον αντίπαλο πάγκο τον Γιάννη Αναστασίου που έριξε τον… Καζιγιάμα και τον Ντίνα ως αλλαγές.

Ακολουθήστε τη νέα σελίδα στο Facebook του Νίκου Μποζιονέλου

Η Μπρέσια δίνει αγώνα για τη Serie A εντός «Μάριο Ριγκαμόντι» ύστερα από… 3.038 ημέρες, ήτοι από το ματς με τη Φιορεντίνα στις 22 Μαΐου 2011, σεζόν που υποβιβάστηκε. Μάλιστα πήρε το «ΟΚ» για να το χρησιμοποιήσει τελευταία στιγμή αφού γίνονται έργα βελτίωσης. Συμπτωματικά τότε η Φιορεντίνα είχε προπονητή τον Σίνισα Μιχαΐλοβιτς, ο οποίος σήμερα εργάζεται στην φιλοξενούμενη: της Μπολόνια. Οσο μπορεί, καθότι είναι εν μέσω χημειοθεραπειών… Τον αντικαθιστά σταθερά ο βοηθός του, Εμίλιο ντε Λέο. Η οποία Μπολόνια έχει να νικήσει εκτός έδρας τους «ροντινέλε» από τον Απρίλιο του ’98, με 3-1 και δύο γκολ από τον Ρομπέρτο Μπάτζιο για τους «ροσομπλού», για την Μπρέσια είχε σκοράρει ένα πιτσιρικάς που έγραψε ιστορία στο Campionato: ο Αντρέα Πίρλο! Εκτοτε 3-7-0 για τους «ροντινέλε» στις όχθες της λίμνης Γκάρντα…

Διαβάστε ΕΔΩ το πλήρες άρθρο και τα προγνωστικά του Νίκου Μποζιονέλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates