Social Icons

Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2019

Δυνατό φιλικό τεστ για την Κορωνίδα την Κυριακή με αντίπαλο τον Ερμή Μελιγούς

Νέος φιλικός αγώνας προετοιμασίας την  Κυριακή  (08/09)  και ώρα 17:30 στο γήπεδο της
Κοιλάδας  όπου η Κορωνίδα  θα αντιμετωπίσει σε ένα δυνατό φιλικό τον Ερμή Μελιγούς , ομάδα που αγωνίζεται στη Α΄ Κατηγορία της Ε.Π.Σ.Αρκαδίας .
Είναι ένας αγώνας πρόβα- τζενεράλε μία εβδομάδα πριν την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων αφού ως γνωστό την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου στις 5 το απόγευμα η Κορωνίδα θα αντιμετωπίσει στο γήπεδο της Κοιλάδας το απόγευμα το Τροιζηνιακό.
Ποιος είναι ο Ερμής Μελιγούς.
Ο Ερμής Μελιγούς την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο τερμάτισε στην τέταρτη θέση της πρώτης κατηγορίας Αρκαδίας 22 βαθμούς πίσω από την ΑΕΚ Τρίπολης η οποία στέφθηκε πρωταθλήτρια.
Την φετινή αγωνιστική περίοδο οι Αρκάδες ξεκινάνε με βλέψεις για υψηλότερες κατηγορίες γι αυτό και οι διοικούντες εμπιστεύτηκαν την θέση του προπονητή  σε παλιό γνώριμο μας από το πέρασμα του από τον πάγκο της Ένωσης Ερμιονίδας τον Κώστα Καλογιαννίδη.
Στον μεταγραφικό τομέα ο Ερμής απέκτησε τον επίσης γνωστό μας από το πέρασμά του στην Ερμιονίδα Χρήστο Σταθουλόπουλο τον Γιώργο Μπίσσια από την Κυπελλούχο ομάδα του Λεωνίδιου τον Ιάσονα Κοκκινάκο από την πρωταθλήτρια ομάδα Αρκαδίας  ΑΕΚ Τρίπολης τον Δημήτρη Μάζη με θητεία στον Παναιγιάλειο ενώ έχει κάνει και προσθήκες από το τοπικό πρωτάθλημα.  




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates