Social Icons

Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2019

Ακόμα βάζει γκολ ο Ποσειδώνας .... Τελικό σκορ με Σκαφιδάκι 8-0.

Εντυπωσιακή εμφάνιση από τον Ποσειδώνα Διδύμων ο οποίος συνέτριψε την Θύελλα
Σκαφιδακίου με το ευρύ σκορ 8-0. Ο αγώνας δεν αντέχει κάποια κριτική αφού η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων ήταν μεγάλη. Εκτός από τα οκτώ γκολ οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν χωρίς υπερβολή να είχαν πετύχει άλλα τόσα εαν στην τελική τους προσπάθεια ήταν ποιο προσεκτικοί.
Όσο για τους φιλοξενούμενους οι οποίοι ταξίδεψαν στα Δίδυμα με μόλις 13 ποδοσφαιριστές στην αποστολής τους στο 17΄λεπτό όταν το σκορ έγινε 3-0 πέταξαν λευκή πετσέτα και είχαν ταμπουρωθεί στην άμυνα αποκρούοντας τις επιθέσεις των γηπεδούχων. Μετά το 70΄λεπτό προσπάθησαν να δημιουργήσουν κάποιες ευκαιρίες όμως η καλή οργανωμένη άμυνα του Ποσειδώνα δεν τους έδωσε το δικαίωμα να ελπίζουν.

Το φιλμ του αγώνα

Στο λεπτό μεγάλη ευκαιρία για τον Ποσειδώνα να ανοίξει το σκορ όταν ο Α.Οψιμούλης από αριστερά έβγαλε παράλληλη σέντρα στο σημείο του πέναλτι με τον Σχοινά να πλασάρει πάνω στην κίνηση όμως ο Σελλής τον πρόλαβε και απέκρουσε.
Στο λεπτό ανοίγει ο χορός των γκολ για τον Ποσειδώνα όταν ο Α.Οψιμούλης έβγαλε παράλληλη σέντρα από αριστερά και ο Αντωνόπουλος με πλασέ πάνω στην κίνηση έκανε το 1-0.
Στο 13΄ ο Αντωνόπουλος ύστερα από μπαλιά ακριβείας του Κέλλη με νέο πλασέ έκανε το 2-0.
Στο 17΄λεπτό διαγώνια μπαλιά του Tresa από αριστερά αμυντικός έπιασε την μπάλα με τα χέρια και το ολοκάθαρο πέναλτι μετέτρεψε σε γκολ ο Δ.Προσύλης. 3-0 
Στο 24΄λεπτό σέντρα του Α.Οψιμούλη , πλασέ του Τσίτσι και 4-0.
Στο 33΄λεπτό κάθετη μπαλιά του Τσίτσι στην πλάτη της άμυνας των φιλοξενούμενων στον Κέλλη , πλασέ και 5-0.
Στο 40΄λεπτό πλασέ του Κέλλη μέσα από την περιοχή έδιωξε δύσκολα ο Σελλής και στην επαναφορά ο Σχοινάς πλάσαρε πάνω από τα δοκάρια άουτ.
Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Κέλλη βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση για να κάνει το 6-0 όμως το σούτ πού έκανε η μπάλα έφυγε πάνω από τα δοκάρια άουτ.  
Ενα λεπτό αργότερα ( 48΄) σέντρα του Τσίτσι από δεξιά , κεφαλιά-πάσα του Σχοινά στον αμαρκάριστο Κέλλη μέσα στην περιοχή και 6-0.
Στο 67΄λεπτό μετά από λάθος της άμυνας των φιλοξενούμενων ο Α.Οψιμούλης με πλασέ έκανε το 7-0.
Στο 70΄λεπτό σέντρα του Σχοινά από αριστερά σουτ του Α.Οψιμούλη έδιωξε πάνω στην γραμμή ο Γκικόπουλος.
Στο 72΄λεπτό οι φιλοξενούμενοι στην πρώτη σοβαρή επίσκεψή τους στην περιοχή του Χρήστου προσπάθησαν να πετύχουν το γκολ της τιμής όμως το σουτ πού έκανε ο Φούντας η μπάλα πέρασε ελάχιστα πάνω από τα δοκάρια.
Στο 80΄λεπτό ο Λαζάρου μπήκε από δεξιά και με ένα δύσκολο διαγώνιο σουτ πέρασε την μπάλα κάτω από τον Σελλή και έκανε το τελικό 8-0.

Ανετο απόγευμα για την διαιτητική τριάδα .

Ποοσειδώνας Διδύμων (Β.Οψιμούλης) : Χρήστου, Δήμιζας (52΄Μπάρδης), Tresa, (71΄Κοροντίνης), Μούγιος, Τσίτσι, Ι.Οψιμούλης, Κέλλης,(52΄Λαζάρου),  Δ.Προσύλης, ( 59΄Δαγρές), Α.Οψιμούλης,Αντωνόπουλος, Σχοινάς. 

Θύελλα Σχοινοχωρίου ( Τρ.Μποζιονέλος) : Α.Σελλής, Παράσχος,( 46΄Λέρμας),  Ι.Σελλής, Σγούρδας, Κατσικάρης,( 64΄Γκικόπουλος),  Καπετάνος, Φούντας, Ασημακούλας, Λαμπάδας, Λιαγκριδώνης , Μπουτεράκος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates