Social Icons

Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2019

Ηττα σοκ της Ερμιονίδας στο Κρανίδι από τον Πανγυθεατικό με 1-0. "Επνιξε" πέναλτι υπέρ της Ερμιονίδας ο διαιτητής Χ.Βεργέτης.

Ποδαρικό με το αριστερό στο νέο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής για την Ερμιονίδα αφού
ηττήθηκε στο γήπεδο της από τον Πανγυθεατικό με σκορ 1-0. Ενα σκορ που την αδικεί αφού θα μπορούσε να είχε προηγηθεί στα πρώτα λεπτά σε μια μεγάλη ευκαιρία με τον Σαλταπίδα αλλά και στην μεγάλη διπλή φάση του 86΄λεπτού με Εμμάνουελ και Καρούτη
Στο 57΄λεπτό ο διαιτητής Βεργέτης σε ανατροπή του Κατσιαμήτα από τους αμυντικούς έκλεισε τα μάτια λέγοντας "παίζετε". Στην συγκεκριμένη φάση ο επιθετικός της Ερμιονίδας ήταν έτοιμος να σουτάρει προς την εστία. 
Στο λεπτό πολύ μεγάλη ευκαιρία για την Ερμιονίδα να ανοίξει το σκορ όταν ο Κατσιαμήτας έβγαλε παράλληλη σέντρα από δεξιά στο δεύτερο δοκάρι εκεί ο Σαλταπίδας προσπάθησε να σπρώξε την μπάλα στα δίχτυα ,[όμως τον πρόλαβε ο Μπαμπούνης και έδιωξε.

Στολεπτό σουτ του Τριμπόνια λίγο έξω από τα δοκάρια.
Στο 17΄λεπτό μακρινό σουτ του Βιρβίλη μπλόκαρε ο Μπαμπούνης.
Στο 21΄λεπτό ψυχρολουσία για την Ερμιονίδα όταν ο Καζαντζής σέντραρε από δεξιά η μπάλα έφτασε στον Ζιβάνοβιτς μέσα στην περιοχή και αυτός με ένα ψύχραιμο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κύρου ανοίγοντας το σκορ. 
Στο 33΄λεπτό κάθετη μπαλιά στην πλάτη της άμυνας του Κατσιαμήτα  έβγαλε τον Τριμπόνια απέναντι από τον Μπαμπούνη ο οποίος απέκρουσε σωτήρια το πλασέ του επιθετικού της Ερμιονίδας.
Στο 40΄λεπτό δυνατό σουτ του Μπαρμπέρο η μπάλα πάνω από τα δοκάρια άουτ.
Στο 57΄λεπτό το γήπεδο πήρε φωτιά όταν ο Κατσιαμήτας μπήκε από δεξιά και εκεί ανατράπηκε από αμυντικό των φιλοξενούμενων.Ο διαιτητής Βεργέτης έκλεισε τα μάτια στην ολοκάθαρη παράβαση.
Στο 62΄λεπτό σουτ του Μάργαρη δεν ανησύχησε τον Κύρου.
Στο 86΄λεπτό πολύ μεγάλη ευκαιρία για την Ερμιονίδα να ισοφαρίσει όταν ο Εμμάνουελ σούταρε μέσα από την περιοχή και η μπάλα να αποκρούεται από το αριστερό δοκάρι και στην επαναφορά νέο σουτ από τον Καρούτη η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ.


Ερμιονίδα (Δ.Νόλης) : Κύρου, Παναγόπουλος, Μερτύρης, Βιρβίλης, Γκιριτζάου, Μερκούρης, (46΄Κοτσιαρίδης), Κατσιαμήτας , ( 69΄Κατσιαμπάς), Μπαρμπέρο ( 83΄Βρουσάι), Τριμπόνιας, Εμμάνουελ, Σαλταπίδας.( 46΄Καρούτης).

Πανγυθεατικός ΓΣ(Χρήστος Καρσιώτης):Μπαμπούνης, Μπουρελάκος(C), Λούζης, Γιαταγανάκης, Καρνιάτης(40΄Κυριακόπουλος), Μιχελάκος, Παναγόπουλος, Ντιόγκο, Ζιβάνοβιτς,Μπουτσικάρης(56΄Μάργαρης), Καζαντζής(70΄Βασιλούνης)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates