Social Icons

Κυριακή 28 Ιουλίου 2019

Ξεκινάει της Δευτέρα ο Παναρκαδικός . Ανανέωσε ο Tresa .

Τέρμα οι διακοπές για τους ποδοσφαιριστές του Παναρκαδικού αφού σε 24 ώρες περίπου οι
"τριφυλλοφόροι¨της Αρκαδίας θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για την νέα αγωνιστική περίοδο .
Στον μεταγραφικό τομέα υπάρχουν ακόμα εκκρεμότητες αφού γίνονται προσπάθειες για ενίσχυση της ομάδας . Ήδη έχουν ανανεώσει οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές πλην του τερματοφύλακα Καλογερόπουλου ο οποίος οδεύει προς το Διαβολίτσι  και των πρώτων βιολιών της προηγούμενης περιόδου του Καρβάλιο ο οποίος μετά την εκπληκτική πορεία πού είχε από τον ερχομό του Στάικου και τα επτά γκολ πού πέτυχε έχει το «μήλον της έριδος» σε πολλές ομάδας της football league. Το ίδιο ισχύει και για τον πρώτο σκόρερ της ομάδας τον Γεωργόπουλο οποίος πέτυχε 10 γκολ με πολύ καλή από τον ερχομό του Στάικου στην ομάδα.
Μέχρι στιγμής έχουν αποκτηθεί ο Παναγιώτης Κρεμύσας και ο Νίκος Αντωνόπουλος από την Ένωση Λέρνας και ο Παναγιώτης Διαμαντόπουλος από τις Ακαδημίες του Αστέρα Τρίπολης. 
Επίσης ανανέωσε ο « δικός μας » Migert ( Βαγγέλης) Tresa.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
"Η Διοίκηση του ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ Α.Ο. ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Διαμαντόπουλο. Ο Παναγιώτης είναι 19 ετών, αγωνίζεται ως δεξιός μπακ και ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Πανηλειακού ενώ εν συνεχεία αγωνίστηκε για τρία χρόνια στις ακαδημίες του Αστέρα Τρίπολης. Καλωσορίζουμε τον Παναγιώτη στην οικογένεια του ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ και του ευχόμαστε υγεία και εκπλήρωση των στόχων του.
Επίσης, ανακοινώνεται η ανανέωση της συνεργασίας μας με τον ποδοσφαιριστή Βαγγέλη Τρέσα.  Ο Βαγγέλης είναι 20 ετών, αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός και κατά την περυσινή περίοδο βοήθησε σημαντικά στην πετυχημένη πορεία της ομάδος μας. Του ευχόμαστε υγεία και εκπλήρωση όλων των προσωπικών του στόχων." 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates