Social Icons

Δευτέρα 29 Ιουλίου 2019

Ο «Μαραντόνα του Έβρου» στην Κορωνίδα Κοιλάδας.


Μετά τον Παναγιώτη Μπιτζή η ομάδα της Κορωνίδας Κοιλάδας ανακοίνωσε τον 27χρονο
μεσοεπιθετικό Αγγελο Καμπιώτη ο οποίος την τελευταία αγωνιστική περίοδο αγωνιζόταν με τα χρώματα της ομάδας Κόρινθος 2006.


Ο Άγγελος Καμπιώτης ο ΄΄Μαραντόνα του Έβρου΄΄ όπως χαρακτηρίστηκε αφού με τον Έβρο Σουφλίου έκανε μαγικά πράγματα στην Γ΄ Εθνική κατηγορία. Είναι 27 χρονών ( 29/04/1992) και αγωνίζεται στον χώρο του κέντρου. Ο Άγγελος Καμπιώτης, που κατάγεται από την Χαλκίδα και καλύπτει την θέση του μεσοεπιθετικού,  αγωνιζόταν από το καλοκαίρι στην Κόρινθο 2006.
 Προηγούμενες ομάδες είναι η Έξω Παναγίτσα ( ΕΠΣ Ευβοίας) , Έβρος Σουφλίου, Εθνικό Αλεξανδρούπολης, ΑΟ Χαλκίς, Ελλήσποντο Νέας Λαμψάκου ( ΕΠΣ Ευβοίας) , Ένωση Λέρνας, Παναργειακός  Κόρινθος 2006.



Η ανακοίνωση

Ο Α.Ο. Κορωνίς Κοιλάδας είναι στην ευχάριστη θέση ν' ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Άγγελο Καμπιώτη.

Ο 27χρονος ποιοτικός επιθετικός μέσος έχει μεγάλη εμπειρία από την Γ Εθνική και θα βοηθήσει τα μέγιστα στην επίτευξη των στόχων της ομάδας μας.
Την τελευταία σεζόν αγωνίστηκε στην Κόρινθο με την οποία πανηγύρισε το Πρωτάθλημα και την άνοδο στην Γ Εθνική Κατηγορία.
ΚαλωσορΊζουμε τον Άγγελο στην Κοιλάδα και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.

Εκ του Γραφείου Τύπου 

της Κορωνίδας Κοιλάδας

ΒΙΝΤΕΟ

Στο 2:16 του βίντεο θα δείτε την τρομερή ενέργεια του Άγγελου Καμπιώτη, που πέρασε όλο σχεδόν τον Πανσερραϊκό, αστοχώντας δυστυχώς στην τελική προσπάθεια. Μετά και από  αυτή την ενέργεια που αποτυπώθηκε στο βίντεο ο χαρακτηρισμός ΄΄Μαραντόνα του Έβρου΄΄ του δόθηκε όχι άδικα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates