Social Icons

Κυριακή 28 Ιουλίου 2019

Ανακοίνωσε Αργύρη Σχοινά ο Ποσειδώνας Διδύμων.

Μία νέα μεταγραφική κίνηση ανακοίνωσε το απόγευμα της Κυριακής αφού έκανε δικό της
τον 25χρονο επιθετικό Αργύρη Σχοινά . Είναι η τρίτη μεταγραφή μετά τους Γιάννη και Αργύρη Οψιμούλη και φυσικά τις δύο μέχρι στιγμής ανανεώσεις των Κέλλη Χρήστου και Agustin Tresa
Όμως οι μεταγραφικές κινήσεις δεν σταματάνε για τον δαιμόνιο πρόεδρο του Ποσειδώνα Διδύμων Γιάννη Παπαντωνίου ο οποίος με τις κινήσεις του θυμίζει ημέρες από την προεδρία του αείμνηστου Νίκου Μπαντουδάκη όταν την δεκαετία του 1990 έφτιαξε μία ισχυρή ομάδα που πρωταγωνιστούσε . Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι δίπλα στον Γιάννη Παπαντωνίου βρίσκεται ένα ισχυρό διοικητικό συμβούλιο που τρέχει καθημερινά να λύσει όλα τα προβλήματα της ομάδας και φυσικά οι επιφανείς Διδυμιώτες επιχειρηματίες οι οποίοι στηρίζουν αυτή την προσπάθεια . Ο Γιάννης Παπαντωνίου έχει έρθει σε συμφωνία και με άλλον επιθετικό  ποδοσφαιριστή ο οποίος αναμένεται να ν ανακοινωθεί εντός της εβδομάδας εάν δεν υπάρξει κάποιο πρόβλημα.

Η ανακοίνωση για τον Αργύρη Σχοινά.

«Ο Α.Π.Ο.Ποσειδών Διδύμων βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη  της συνεργασίας του με τον  ποδοσφαιριστή Αργύρη Σχοινά.
Ο Αργύρης Σχοινάς είναι 25 ετών ( 16/07/1994) και αγωνίζεται στην επίθεση . Εχει αγωνιστεί στο παρελθόν στην Ερμιονίδα 2012 , στην Ένωση Ερμιονίδας ενώ τελευταίος του ποδοσφαιρικός σταθμός ήταν η Κορωνίδα Κοιλάδας. 

Καλωσορίζουμε τον Αργύρη στην ομάδα μας και του ευχόμαστε μόνο επιτυχίες».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates