Social Icons

Σάββατο 13 Ιουλίου 2019

Μεταγραφική "ρουκέτα" με Παντελή Σαμαρά ανακοίνωσε η Κορωνίδα Κοιλάδας.

Μια από τις μεγαλύτερες μεταγραφές στην ιστορία του συλλόγου της Κορωνίδας Κοιλάδας
πήρε σάρκα και οστά πού ακούει στο όνομα ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ.
Ο 27χρονος ικανός αμυντικός άσσος  είχε μεταγραφεί στην Ένωση Ερμιονίδας το καλοκαίρι του 2012 προερχόμενος από τους Νέους του Παναιτωλικού. Την ίδια χρονιά κατακτά το πρωτάθλημα της Δ΄ Εθνικής . Την επόμενη χρονιά χρίζεται και πάλι πρωταθλητής Γ΄ Εθνικής με την Ερμιονίδα και το 2014-2015 αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της football leaue.
Την αγωνιστική περίοδο 2017-2018 μετακομίζει στα Χανιά για λογαριασμό της νεοφώτιστης τότε Παλαιοχώρας όπου έχει συμμετοχές σε όλους τους αγώνες πρωταθλήματος  , ενώ κατακτά και το κύπελλο της τοπικής Ένωσης Χανίων με δικό του γκολ . Το καλοκαίρι του 2018 επιστρέφει και πάλι στην ομάδα της Ερμιονίδας.
Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Παντελής Σαμαράς είναι ο πρώτος σε αγωνιστικές συμμετοχές στην ιστορία της Ενωσης Ερμιονίδας έχοντας στο σύνολο 126  και έχει πετύχει συνολικά 4 γκολ. Ένα στην Δ΄ Εθνική και 3 στην Γ΄ Εθνική.
Οι συμμετοχές του Σαμαρά στην Ερμιονίδα με νούμερα
Δ΄Εθνική :20 συμμετοχές
Γ΄Εθνική (Ερμιονίδα) : 95 συμμετοχές
Γ΄Εθνική (Παλαιοχώρα) : 20 συμμετοχές
Football League : 17 συμμετοχές
Τίτλοι : Πρωτάθλημα Δ΄Εθνικής 2012-2013, Πρωτάθλημα Γ[ Εθνικής 2013-2014, Κύπελλο Ε.Π.Σ.Χανίων 2017-2018, Super Cup Αργολίδας 2018-2019.

Η Ανακοίνωση της Κορωνίδας 


Ο Α.Ο. Κορωνίς Κοιλάδας είναι στην ευχάριστη θέση ν ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Παντελή Σαμαρά.
Πρόκειται για μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση για το σωματείο μας.
Ο 27χρονος αριστερός φουλ μπακ , προέρχεται ποδοσφαιρικά από τις ακαδημίες και την Κ20 του Παναιτολικου. Στη συνέχεια αγωνίστηκε από το καλοκαίρι του '12 έως το '17 στην Ένωση Ερμιονίδας σε Δ' , Γ' και Β' (Football League) Εθνική κατακτώντας τίτλους.
Την επόμενη σεζόν αγωνίστηκε στην Παλαιοχώρα (Κρήτη) όπου στέφθηκε Κυπελλούχος , για να επιστρεψει την περασμένη σεζόν στην Ένωση Ερμιονίδας κατακτώντας το Σούπερ Καπ Αργολίδας. Εμείς καλωσορίζουμε τον Παντελή στην οικογένεια της Κορωνίδας και του ευχόμαστε καλή σεζόν με υγεία κι επιτυχίες με την ομάδα μας.
της Κορωνίδας Κοιλάδας
Εκ του Γραφείου Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates