Social Icons

Δευτέρα 6 Μαΐου 2019

ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΚΟΙΛΑΔΑΣ: Τα ονόματα των υποψηφίων του ψηφοδελτίου

Αγαπητές/οί συμπολίτισσες/τες ,


Σε μια εποχή με δύσκολες οικονομικές συγκυρίες για τον τόπο μας και
έχοντας συσσωρευμένα προβλήματα που πρέπει με κάθε τρόπο να αντιμετωπιστούν , αποφασίσαμε ύστερα από ώριμη σκέψη και με πλήρη επίγνωση της κατάστασης , να κινητοποιηθούμε.
Δημιουργήσαμε για το λόγο αυτό μια ομάδα ενεργών πολιτών , η οποία θα προσπαθήσει με αυταπάρνηση , ανιδιοτέλεια , μεράκι και θέληση για προφορά , να βελτιώσει τις συνθήκες διαβίωσης των κατοίκων του χωριού μας αλλά και των επισκεπτών του.
Το όνομα της ομάδας μας είναι : ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΚΟΙΛΑΔΑΣ και συμμετέχουν (αλφαβητικά) :
Με την παρούσα δήλωση λοιπόν , θέλουμε να σας γνωστοποιήσουμε την απόφαση μας να συμμετέχουμε στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου θέλοντας να πετύχουμε τον παραπάνω στόχο.


Το όνομα της ομάδας μας είναι : ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΚΟΙΛΑΔΑΣ και συμμετέχουν (αλφαβητικά) :

1. Βόγκλης Χρήστος του Αντωνίου 2. Βόλη - Αθανασίου Πανωραία του Ιωάννη 3. Ελένης Νικόλαος του Βασιλείου 4. Ηλιού Παναγιώτης του Δημητρίου 5. Λάμπρου – Βοριά Αθανασία του Αναστασίου 6. Μαναριώτης Αλέξανδρος (Αλέκος) του Ιωάννη 7. Μπασακιώτης Σταύρος (Στηβ ή Κοραής) του Παναγιώτη 8. Παπαναστασίου Μαρία του Κωνσταντίνου

Ο συνδυασμός μας «ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΚΟΙΛΑΔΑΣ» , συμπλήρωσε το μέγιστο δυνατό εκ του νόμου αριθμό υποψηφίων (8) και οδεύει ολοταχώς για τις εκλογές της 26ης Μαΐου , στοχεύοντας στο θετικό αυτό αποτέλεσμα που θα επιφέρει την αλλαγή και την πρόοδο για το χωριό μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates