Social Icons

Σάββατο 11 Μαΐου 2019

Παναγιώτης Δ.Ηλιού (Γενικός Αρχηγός Κορωνίδας Κοιλάδας ) : Αυτή η οικογένεια αξίζει μεγαλύτερης στήριξης απο το χωριό του οποίου το όνομα φιγουράρει εδώ και μια δεκαετία σχεδόν στις πρώτες θέσεις της Α κατηγορίας Αργολίδας.

Και κάπως έτσι στην τελευταία στροφή του πρωταθλήματος , με νίκη εκτός έδρας επί του
αξιόμαχου Αστέρα Δρεπανιακού , η ομάδα διασφάλισε την 3η θέση.

Κάπου εδώ τελειώνει μια σεζόν που έχει να μας διδάξει πολλά. Μια σεζόν ατελείωτης μοναξιάς σε όλα τα επίπεδα. Αγωνιστικό , διοικητικό και φίλαθλης συμπαράστασης.
Αυτή η οικογένεια αξίζει μεγαλύτερης στήριξης απο το χωριό του οποίου το όνομα φιγουράρει εδώ και μια δεκαετία σχεδόν στις πρώτες θέσεις της Α κατηγορίας Αργολίδας.
Σ ότι μ αφορά , θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Πρόεδρο της ομάδας κ. Τσιρτσίκο για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου , δίνοντας μου το ρόλο του Γενικού Αρχηγού , ύστερα από τη διετή προεδρία μου 2014-2016. Επίσης ευχαριστώ για τη συνεργασία τόσο τον ίδιο , όσο και τον Γενικό Γραμματέα Γιώργο Μέλλο  και φυσικά τον προπονητή και καλό μου φίλο Αθανάσιος Τσιρόπουλος , που τρέξαμε μαζί αυτό το πρότζεκτ για 3η φορά τα τελευταία 5 χρόνια.
Τέλος , ευχαριστώ τους ποδοσφαιριστές μας για τη συνεργασία που είχαμε , για την ανοχή τους και την προσπάθεια που κατέβαλαν καθ όλη τη διάρκεια της σεζόν.
Η χρονιά κρίνεται απόλυτα επιτυχημένη όσο αφορά το στόχο που θέσαμε εξ αρχής.
Το μέλλον θα δείξε αν συνυπάρχουμε και τη νέα σεζόν ή όχι όλοι μαζί... 
Α.Ο. Κορωνίς Κοιλάδας - Αυτό το όνομα είναι πάνω απ όλους κι όλα... Και θα συνεχίσει να υπάρχει όποια πρόσωπα κι αν το υπηρετούν..!
Καλό καλοκαίρι..! 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates